Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POMYSŁY NA PREZENTY SWIATECZNE macie jakieś

Polecane posty

Gość gość

macie jakies? dla dzieci, męża, rodziny??/ piszcie, moze cos ściagnę od Was:)

Gość gość
kosmetyki, zabawki

Gość gość
jeszcze nie, tez szukam inspiracji:), dla mlodszych dzieci w rodzinie wiem co, ale dla meza i starszych czyli 8+ nie mam pojęcia poki co:(

Gość gość
Na razie tylko dla córki 4 letniej mam konkretne pomysły: Barbie mówiąca, Barbie Mariposa, Lego Duplo, basen pływających szczeniaczków

Gość gość
dla chrzesnicy (4 lata)piesek w walizce, dla chrzesniaka(7 lat) lego technik, dla syna(13 lat)gra na xboxa, gitara, dla mojego polrocznika zabawki edukacyjne dla meza?-jeszcze nie wiem, ale na pewno nic z ubran i kosmetykow bo to ma na co dzień:)

Gość gość
Dla syna juz kupilismy ipad. Dla meza nie mam pojecia, jak co roku zreszta. Dla rodziny planuje wybrac sie do sklepow w tym miesiacu porozgladac sie, moze wpadnie mi jakis pomysl do glowy. Zawsze mam najwiekszy problem z mezem bo on kupije sobie sam na biezaco rozne gadzety jak cos sobie wymysli i nie mam punktu zaczepienia co jeszcze by mu sie przydalo :O

Gość gość
syn-nowy laptop drugi syn - nowa komorka obaj nastoletni corka 6 lat - nie wiem mąż - nie wiem

Gość gość
dla teściowej - ładny, osobiście zrobiony i ozdobiony zestaw olejków do masażu. teściowi - nalewkę - w tym roku będzie to jarzębiak własnoręcznie wykonany przez mojego męża [on lubi mieszać alkohole]. Dzieci - starsza córkakarnet do kosmetyczki plus książka. Młodsza otrzyma nowe skrzypce. Siostra - również olejki do masażu i kilka starych, mazurskich kafli, szwagier -kancjonał z 1890 roku, kupiony na targach staroci za grosze. Moi rodzice - prezent zbiorowy od mojej i siostry rodziny - kominek w salonie. Brat męża mieszka we Francji, będzie nieobecny, wymienimy się życzeniami telefonicznie. Siostrzenica i siostrzeniec - czekam na propozycje ich rodziców aby coś podpowiedzieli, ale dzieci są jeszcze niezdecydowane.

Gość gość
o mężu zapomniałam :D Ale dla niego prezentu nie mam, wspólnie ustaliliśmy, ze zamiast prezentów świątecznych zafundujemy sobie wspólny noworoczny wypad do Słowacji.