Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościówa111

Jestem skołowana powiedział mi żebym

Polecane posty

Gość gościówa111

na niego uważała, bo jest toksyczny. Matko boska, co za tekst? Miałam wrażenie, że mu zależy. Jak sie wymiksować z taktem? Mamy kontakt codzienny ze sobą, więc może być trudno.

Gość gościówa111
ktos sie wypowie?

Gość gość
jak sam wie ze ma pokrecony charakter po co masz sie wymiksowac przecie on sam ciebie wymiksował chce cie odstraszyc i udało mu sie

Gość gosciowa111
Skoro ma pokręcony charakter, może zrobił to w jakimś celu, niekoniecznie żeby mnie odstraszyć - nie wierzę, że mu nie zależy

Gość gosciowa111
Tzn innym niz wymiksowanie mnie, moze nie wiem boi sie, ze sie zakocha, broni sie przed uczuciem

Gość gość
broni sie przed uczuciem! hahhahaha ale sobie ladnie to tlumaczysz!! Raczej ma na mysli zebys sobie za duzo nie wyobrazala.

Gość gosciowa111
Nie sadzę, widziałam jak na mnie patrzy.

Gość gosciowa111
Na tym polega jego toksycznosc.

Widziałam jak na mnie patrzy - no to skoro już wszystko wiadome, spojrzenie przenosili tysiącem słów, to na kij ten temat? Koleś Ci mówi ładne nie angażuj się bo Cię wykorzystam.

Gość gość
Przykre, ale chociaż uczciwe. Szkoda że niektórzy z moich randkowiczów tego nie powiedzieli, tylko udawali tych ok.

Gość gość
urwa, bez przesady. Moze byc tak, ze miał jakieś jazdy we wczesniejszych zwiazkach. Moze jakaś dupa, na której m u zalezało powiedziała mu ze jest toksyczny. I teraz odrazu o tym mówi w nowej relacji. Ja tak miałem, zakochałem sie, ale bez wzajemnosci. Tez mi tak mówiła i teraz naprawdę na wszelki wypadek uprzedzam, ze jestem zły i toksyczny. niestety taki uraz nie wyleczyłem się z tego i tak mówie nowym. Na wszelki wypadek, zeby nie było rozczarowania. Nie chodzi o seks, ze wykorzystam tylko tak po prostu. uwierzyłem, ze jestem toksyczny, rozumiem tego faceta.