Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

uania

Jestem w ciąży ale nie wiem z którym przyjacielem

Polecane posty

Cześć, piszę tutaj bo zrobiłam wczoraj drugi test ciążowy i jest pozytywny. Zawsze śmiałam się z tych wszystkich przypadków na forach, dopóki mi się to nie przytrafiło. Zaraz będziecie mnie oceniać i szufladkować, ale po prostu nie mam do kogo się zwrócić z tym problem. Chciałabym żeby ktokolwiek napisał mi chociaż parę słów jak to widzi. Czy dostrzega może jakieś wyjście z tej sytuacji, rozwiązanie. Ehh, cokolwiek. Nie wiem co robić. Ale do rzeczy... Mam 20 lat, jestem na II roku studiów. Od I roku trzymam się praktycznie tylko z moimi dwoma przyjaciółmi. Wszystkie wieczory spędzamy razem. Spędzaliśmy razem... Z jednym z nich 4 miesiące temu przespałam się. I to przerodziło się w związek, który jednak ukrywaliśmy. Tłumaczyliśmy to sobie tym, że nie chcemy psuć naszego trio. Ten luźny związek odpowiadał mi. Ale miesiąc temu przespałam się też z tym drugim. Od tego czasu spałam z nimi dwoma. Oni o sobie nie wiedzą, a spędzamy mnóstwo czasu razem... Świetnie tuszują to przed sobą. Stworzyła się wręcz komuna... Tydzień temu zaczął spóźniać mi się okres i nie wiem który z nich jest ojcem. Nie chcę wybierać między nimi, kocham dwóch. Nie umiałabym zdecydować... O ile oczywiście któryś z nich postanowi jednak ze mną zostać... pozdrawiam i proszę o rozmowę... nie chcę używać swojego imienia, może być Ania...

Gość gość
Jeszcze zadna kobieta od samego spania z meszczyzna nie byla w ciazy,przyznaj sie ze cie obydwa rzneli ile chcieli i cie sposcizna wypelniali a tys sie nie zabezpieczala bos sama tego bzykania z dwoma chciala,to teraz bedziesz lulala i tez bedziesz sie rypala jak bedziesz kogos miala

Gość gość
skoro śpisz z tabunami to później tak się kończy, współczuć czy śmiać się test DNA i tatuś się znajdzie

Gość lolololoxxx
Polecam iść do lekarza i się dowiedzieć orientacyjnie który to tydzień. Jeżeli dalej niż 5 to na 99% jesteś w ciąży z tym, z którym spałaś już wcześniej, a jeżeli 4 czy tam 3 to masz dylemat. Ale zawsze warto sprawdzić, może akurat już od ponad miesiaca jesteś w ciąży i wtedy będziesz znała ojca.

Gość lolololoxxx
Jeszcze jest taka sprawa, że jak już ustalisz ten tydzień i będzie on w tym miesiacu w którym już kochałaś się z obydwoma to o ile masz regularne miesiączki to możesz wyliczyć dni płodne i mniej więcej przemyśleć z kim wtedy sypiałaś. Nie wiem sama...kombinuj.

Gość gość
Rzuć monetą.

Gość gość
ale głupia

Gość newa28
Sprawdz konto w banku tych przyjacieli co sie z nimi posuwalas i ten co bedzie mial duzo na koncie bedzie dobrym ojcem a do bzykania biez tego co ma grupsza pale i jest twardzy w korzeniu

Gość gość
Najpierw pobierz próbki DNA od nich, np. włosy (najlepiej zapytaj się tam gdzie robią badania DNA, co to ma być). Następnie, jak będziesz 100 % pewna, że jesteś w ciąży, to powiedz to tym dwom. Jak ktoś nie ucieknie od ciebie, to bierz go za ojca, a jak ucieknie, to pozostaje staranie się o alimenty od tego, ok którego DNA będzie miało dziecko.

Gość gość
Najpierw idź do lekarza, żeby mieć pewność, czy na pewno jesteś i jak długo. Jak nie będiesz to po co ich stresować, a potem napisz wiadomość.

Gość gość
Zawiasz komunę

Gość gość
Bajka o dwóch królewiczach i księżniczce mazursko-posuwalskiej.

Gość gość
To teraz mozesz sie rypac na calego i na golego z kazdym przyjacielem bo juz nie zajdziesz w ciazy

Gość gość
w tych ciężkich czasach dwoch tatusiów to plus dziecko będzie miało lepszy byt materialny:)

Gość gość
badania genetyczne można zrobić prenatalnie, wystarczy pobrać próbkę krwi z łożyska. wszystko się wyjaśni jeszcze przed urodzeniem dzidziusia. ale szczerze to nie rozumiem jak można nie umieć się zabezpieczyć, przecież to było do przewidzenia