Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość  gościówka

jak przetrwac rozstanie

Polecane posty

Gość gość  gościówka

jak w temacie.. Mam z******tego dola!!! Rozstalam się z facetem i dziś zamiast wyjść do ludzi wole siedzieć w domu i mulic!!! Q..! Chyba mi odwali od tego,a zaznaczam to była mpja decyzja -nie jego :(

Gość gość
jak twoja to łatwiej ci powinno być, miłość się wypaliła i po ptakach, nie siedź tylko szukaj kolejnego tego kwiatu od licha

Gość gość
tez tak mam , ale nie ma co zamulac, szkoda na to czasu, zajmij sie czyms co lubisz robic :)

Gość gość  i gościowa
Tak łatwiej mi było przez pierwsze 3 tygodnie,a teraz przyszła godzina zero... Przymulilo mnie i pisze na kafe.. Osiagnelam chyba dno.. A niby ładna itd. Nie chce nikogo teraz i nie zamierzam szukac-chce być sama póki co. Chce odpocząć. Ale mimo wszystko ciezo po 2 latach rozstać się :(

Gość gość
A ja się z moim rozstaje już kilka m-cy, wypala się coraz bardziej i mam go prawie w d***e w sumie

Gość gość
To po co sie rozstawalas?

Gość gość  i gościowa
Rozstalam się,bo on (co rozumiem) chce brać ślub mieć dziecko,a ja nie jestem co do tego przekonana-no nie czuje tego! To co q..na sile mam to robic?! Wiec dla jego dobra podjęłam ta decyzje i niestety,ale jest nieodwracalna! Pisze tu,żeby nie dostać na łeb..musze się wyżalić! :( Jest mo z***biscie zle mimo wszystko..

najważniejsze żebyś miała znajomych i spotykała się z nimi, bo jak przestaniesz to dopiero będziesz miała doła. Dlaczego zostawiłaś go?

Gość gosca
no wlasnie tego sie boje, i nawet zalezy mi na nim i chyba kocham ale jak rodzine a nie faceta.... i tez bede musiala sie rozstac bo mamy rozne priorytety i chyba do konca nigdy nie bedziemy szczesliwi;(

chciał byc z Tobą na dobre i na złe do końca życia i jeszcze miec dzieci a Ty go zostawiłaś? Nie codzinnie spotyka się takich gości z "poważnymi" planami no ale skoro serce Ci tak dyktuje... Twoja decyzja i Twoje życie. Ile masz lat i on?

Gość gość  i gościowa
Oboje jesteśmy po 30-tce. Wiem nie codziennie się spotyka takich facetów,ale ja "tego" nie czuje :( Nie chce na sile zachodzić w ciążę..no nie mogę wbrew sobie. Rozstalam się,bo w tej sytuacji nie widziałam innego wyjścia.. Jak mi smutno i zle!!! A prze, kilka tygodni czułam,ze podjęłam dobra decyzję,a dziś dół totalny.. Ech..drnik mi pomaga :(

Gość gość
Ja sie rozstalam po prawie 5 latach a powod byl dokladnie odwrotny bo on nie chcial sie zenic i miec dzieci. I to tez byla moja decyzja i tez boli teraz i bardzo tesknie. Mi tez drink pomaga. Dlaczego mowisz ze decyzja nieowolalna?

Gość gość  i gościowa
Dlaczego nieodwracalna? Bo on teraz szaleje nie wiem.imprezuje.. Wiem,ze jest załamany..rozumiem to,ale ja juz nie chce tego ciągnąć. Nie chce być w ciąży! No nie czuje tego! Mimo to jest mi przykro i B.zle. Tesknie i w ogóle :( A on gdzież na zakrapianej imprezie pewnie..ja w domu z drinkiem w dłoni! No q..! Szkoda,ze nie spotkałam faceta,który nie chce ślubu i dzieci!!! :(

Gość gość
Niedojrzała jesteś. Dobrze, że uwolniłaś go od swojej infantylnej osoby.

Gość gość
dlaczego jest niby niedojrzala?! Nie chce mieć z nim dzieci,rozstała się uczciwie. Wiec przestań bredzić gościu 00:06,bo nie kazda kobieta chce mieć dzieci. Chyba lepiej,ze się rozstała niż jakby miała brać antykoncepcyjne tab.i oszukiwać.

Gość gość
Lepiej, że się rozstała niz by miała w kosmos polecieć na miotle z napędem atomowym!