Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byly facet

Polecane posty

Gość gość

Kiedyś były ze mną zerwał... Teraz ja jestem szcześliwa z innym, a od niedanwa on z NIĄ... Boli mnie to, że on po mnie nie płacze. Czy to normalne? nic do niego nie czuje, kocham obecnego,ale to dziwne widziec jak on jest szczesliwy z inna.

Gość gość
To co Cie to obchodzi skoro go nie kochasz i jest z innym. Co ma byc nieszczesliwy i zazdroscic Ci obecnego faceta? Chcesz sie w ten sposob dowartosciowywac?

Gość gość
Ja widziałam byłego z nową dziewczyną na zdjęciu i jestem zadowolona, że kogoś ma, przestał w końcu pisać do mnie i jestem zadowolona, że się uwolniłam :)

Gość gość
przesadzasz, zazdrość czy pies ogrodnika?

Gość gość
Jeszzce jakbys go kochala to bym zrozumial. Nienormalne sa takie kobiety jak Ty. Przykro mi, ze tak mowie.

Gość gość
A moze jest fajniejsza od Ciebie? No to masz mozliwosci do wyboru :D

Gość gość
nie rozumiecie mnie..BYlam z nim dosc dlugo.Gdybym to ja zerwala moglibyscie sie nademna pastwic ale to on mnie zostawil , choc przysiegal ,ze mnie kocha i nigdy tego nie zrobi. Zerwal przez SMS. Staralam sobie ulozyc zycie, znalazlam sobie faceta, liczylam ze bedzie zazdrosny,ale on znalazl inna i... I ma sie dobrze. Dobrze, ze mam faceta ktorego kocham .

Gość gość
Jakos dla mnie to nic nie zmienia, ze to on Cie rzucil. Co to ma dorzeczy teraz kiedy juz masz innego mezczyzne?

Gość gość
właśnie jak TY byś zerwała to on powinien płakać , jak on zerwał dlaczego ma być zazdrosny i płakać za kimś kogo nie chciał?

Gość gość
Stara miłość nie rdzewieje :-) Nie masz co rozmyślać i nie rozmyślaj bo nie ma nad czym. Masz swoje życie więc ciesz się tym co masz skoro tak uważasz (a może nie, skoro masz takie rozkminania o byłym?)

Gość gość
spoko macie racje. Skoro kocham mojego faceta to nie powinno mnie obchodzic to , co robi moj byly. Juz rozumiem. Narazie. Strasznie kocham mojego obecnego,ale to chyba byla tylko chwilowa zazdrosc. MAcie racje. Niech mu sie wiedzie " NIE WAZNE ZE ON MNIE TAK UPOKORzyL i zerwal przez sms ' /. przeciez dla was i tak nie ma to zadnego znaczenia. JA WYOLBRzYMIAM przeciez.

Gość gość
To moze Ty cos czujesz nadal do niego? Napisz jasno, tutaj nie musisz przed nikim grac. Mozesz byc szczera.

Gość gość
jak tak cię upokorzył to powinnaś go nienawidzić , a nie być zazdrosna

Gość gość
Nie rozmawiasz ani z nim ani obecnym chlopakiem, zeby owijac w bawelne jak to kobiety maja w zwyczaju

Gość gość
Nie gram. Nie czuje nic do byłego naprawdę. Obecny jest 1000 razy lepszy od niego. Ale no nie rozumiecie , dziwnie sie czyta jaki to on nie jest szczesliwy teraz itp. a mnie ma w d***e :) To nie chodzi o zadna zazdrosc bo teraz jest mi lepiej,ale po prostu myslalam,ze on sobie nie ulozy zycia. No trudno ulozyl:) juz rozumiem wszystko dzieki za ten zimny prysznic juz rozumiem on ma prawo do swojego zycia tak jak ja do swojego;.

Gość gość
Oczywisc, ze ma i Ty tez powinnas miec. W ogole trzeba sobie dobrze zyczyc, a nie liczyc ze z zemsty sie komus nie uda.

Gość gość
wiem , widocznie to wszystko przez sposob w jaki ze mna skonczyl, gdyby przyjechal i porozmawiał ze mną na żywo, napewno byloby inaczej.. ale bardzo mnie zabolało, jak zerwal przez sms. Rozumiem , dzieki wam wszystkim za wasze komentarze. teraz rozumiem ze nie warto zyć zawiscia tylko terazniejszoscia , jestem szczesliwa z obecnym facetem i tylko to powinno sie liczyc.

Gość gość
Tylko zli ludzie sa zawistni. Chyba nie chcesz byc zlym czlowiekiem. Ciesz sie swoja miloscia i daj spokoj.

Gość gość
wiem , tak zrobię. Nie chce byc zawistna. Dzieki wam

Gość gość
A postapil bardzo brzydko, wiadomo. Ale to juz przeszlosc. Trzymaj sie.

Gość gość
dzieki za wsparcie. Nie moge zyc przeszloscia, wiem. Niech sobie bedzie z ta jego nowa... Moze jest lepsza odemnie.;) Wiem, że jestem niesprawiedliwa. Mam faceta, i jeszcze jestem zła, że on ma inną. Nie powinnam się mieszać do jego życia.

Gość gość
kocham obecnego strasznie a byłego nienawidze ;D Dzieki , kończe ten temat :D Nalezy zyc tym co teraz a nie zazdroscia . Nie obchodzi mnie były ;) ciesze sie tym co tu i teraz.

Gość eeerya
sorry dziewczyny, ale jesteście dla niej trochę nie sprawiedliwe. Zostawił ją facet, i to w tak dziecinny sposób po dłuższym okresie czasu. Zamiast ją pocieszyć to jeszcze ją dobijacie. Ja Cię doskonale rozumiem, też miałam podobną sytuację i przykro jest patrzeć, jak on jest szczęśliwy bez nas. ALe pomysl, ze skoro Cie zostawil w taki sposob, to byc moze postapi tez tak z tą obecną, a Ty masz faceta ktorego kochasz i powinnas sie tym cieszyc:) Racja, to przeszlosc, ale zawsze osoby, ktore kiedys byly nam bliskie zostawiaja w naszym sercu ślad i dlatego tak jest. Dobrze, ze zrozumiałaś, że nie ma się kim przejmować:) Pozdrawiam Cię serdecznie i nie przejmuj sie

Gość gość
Może pocieszy Cie to ze te następne sa często wściekle zazdrosne o byle. Pomyśl o tym z tej perspektywy.