Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jurorka

uwaga KĄKURS DLA BOLKA ZDUNA

Polecane posty

Gość Jurorka

WIEM ŻE KONKURS PISZE SIĘ KONKURS ALE CHCIAŁAM WAS ZAINTRYGOWAĆ bolek - jest dla ciebie takie zadanie: spróbuj dodać posta, po którym nie zorientujemy się że jest twojego autorstwa Jeśli ci się uda - w nagrodę będziesz miał satysfakcję Jeśli ci się nie uda - to znaczy że już nie ma dla ciebie nadziei

Gość gość
nie uda mu sie, on miał przynajmniej 10 ników i każdy go poznał :(

Gość fedsfedsf
to go przerasta intelektualnie. nawet na erotycznym pisze jak stary dziad 09.11.13 [zgłoś do usunięcia] Worsnik powiedz mi kobieto jedna i druga czy lubisz grzyby hodować? bo jeśli tak to zapraszam na grzybobranie jesienne po lesie jeśli zaś za grzywami nie przepadasz, czy to w kuchni czy to pod łonem to nie rób krzywdy swojej vaginie i negliżuj jej każdy facet ci to powie, tak młody, jak i stary, że woli naturalne kobiety

Gość eleonorski
sąsiadka do moich drzwi zapukała mocno, popatrzyłem w wizjer i drzwi otworzyłem i patrzę, że stoi przy drzwiach cała roztrzęsiona i rozdygotana, więc mówię, wejdź Ela na kawę, ruchem dłoni zapraszam, co się stało Elu ? - Ela jest nauczycielką i uczy tych rozwydrzonych gimnazjalistów i do mnie, sąsiedzie, mam szczególną prośbę, muszę pojechać na pogrzeb a mam teraz 63 prace naszych gimnazjalistów do sprawdzenia, tu w tej teczce są te ich sprawdziany, czy możesz to przeczytać i stopnie wystawić czerwonym pisakiem ? tak Elu, zgodziłem się i nie ma problemy, jedź spokojnie i wracaj, uważaj na drodze , wszystko będzie dobrze , trzymaj się i do zobaczenia, i teraz patrzę na te 'doktoraty' i mnie ściska , jak można w drugiej klasie gimnazjalnej takie błędy językowe tworzyć , no jak to możliwe ? i wymyśliłem tak, że skoro wszyscy błędy popełniają to teraz czerwonym pisakiem wpisuję, 'nauka to potęgi klucz a gdy zbierzesz wiele kluczy to zostaniesz dozorcą albo klawiszem w więzieniu' jak to oceniacie ?

Gość fedsfedsf
chwila - eleonorski jesteś bolkiem zdunem i wypowiedziałeś się w temacie czy po prostu przytoczyłeś słowa bolka z innego topicu

Gość mała_muszka
To on :D

Gość eleonorski
tekst jest gorący jak bułeczki z piekarni

Gość gość
15.06.13 [zgłoś do usunięcia] Bolek Zdun onkaa78 wiem o tym, że podpadłem na tym Forum , kobiety mnie wprost znienawidziły a faceci chcą mnie zabić ale NIC sobie nie robię z tych Waszych pogróżek , widocznie jesteście spaczeni psychicznie i Wasz Plan polega na tym aby każdemu 'normalnemu' dowalić

Gość gość
bobo

Gość gość
bolo