Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba brzydal

Kolejna dziewczyna przestała ze mną pisać po tym jak

Polecane posty

Gość chyba brzydal

Przed chwilą już 3 dziewczyna w ciągu ostatnich kilku miesięcy zrezygnowała z pisania ze mną po zobaczeniu mojej foty. Chyba jednak muszę być brzydki strasznie, nie? Poznałem je przez neta, fajnie się gadało, a po wymianie fotek one traciły zapał do dalszej rozmowy, widać było, że im się nie spodobałem. Najgorsze, że one też nie były jakieś piękne, raczej takie przeciętne, ale przecież co to przeszkadza dalej pogadać, spotkać się i dopiero wtedy zdecydować. Ale skoro one od razu nie chciały ze mną pisać, to jednak brzydki muszę być, bo gdybym był chociaż przeciętny to dałyby mi szansę. Wiem, że może dla niektórych głupi problem, ale zdołowałem się strasznie przez to i tak chciałem się wyżalić.

Gość gość
poka fote :)

Gość gość
ja ci odpowiem obiektywnie i bez jakiś głupich szpil czy jesteś brzydki czy nie. zgadzasz się? jestem dziewczyną, mam 25 lat

Gość gość
ja.ja.1990@wp.pl to mój mail (pisałam wyżej). naprawdę powiem Ci co i jak, pozdrawiam!

Gość chyba brzydal
nie no, tutaj to w życiu foty swojej nie dam, bo jeszcze ktoś znajomy zobaczy i wstyd by był:p na emaila najwyżej jakieś dziewczynie mógłbym wysłać...

Gość gość
co w tym dziwnego, żadna szanująca się dziewczyna nie wyjdzie na miasto z pasztetem

Gość gość
to wysyłaj na tego maila co Ci podałam,a ja powiem Ci co mógłbyś zmienić zeby być ewentualnie atrakcyjniejszy, ok?

Gość gość
gościu- szanujące się dziewczyny nie są pustakami żeby zwracać uwagę na takie coś. leć na ero-tam są te twoje `szanujące się`

nie przejmuj się bo każda kobieta chciałaby księcia z bajki a sama księżniczką nie jest. Mało która dojdzie do wniosku że uroda ZAWSZE przeminie a charakter człowieka nigdy nie zostanie dotknięty przez lata... Uszy do góry chcby, na końcu świata, ale zawsze ktoś czeka na nas. :)

Gość XxNataniaxX
Przecież to kobieta ma być ładna, a nie facet. Wystarczy, że nie zapuszczasz się jakoś bardzo i można z tobą pogadać i na pewno jakaś dziewczyna się zainteresuje:) A jak nie tamte, to inna ;)

Gość gość
`kobieta ma być ładna`..i przez takie jak Ty, kobiety mają określone role: mają wyglądać, mają gotować, mają być usłużne, mają rodzić, mają.... mają....no prosze cię...

podobno prawdziwego mężczyznę poznaje się po kilku rzeczach m.in czyste paznokie i buty, zdrowe zęby... waże żeby facet był zadbany i ciut ładniejszy od diabła :)

Gość chyba brzydal
tylko ja jestem zadbany, takie rzeczy jak czyste paznokcie czy buty to normalka. Chodzi po prostu o rysy twarzy, a tych rzeczy nie zmienię przecież, no chyba ze operacja plastyczna, ale to nie wchodzi w grę

Gość XxNataniaxX
No lepiej robić z facetów pedały w rurkach, obcisłych koszuleczkach i ogolonymi rękoma... Tak to właśnie wygląda kiedy kobieta chce, żeby mężczyzna tak samo o siebie dbał jak kobieta. A ty chyba jesteś nieco przewrażliwiona, skoro od razu tak naskoczyłaś. Może ty tak masz i próbujesz się wyżalić, bo jesteś tym sfrustrowana, ale prawda jest taka, że kobieta ma być piękna, a skoro teraz kobiety także muszą pracować obowiązki domowe powinny być wspólne, co do rodzenia dzieci, ciężko aby faceci to robili co? Kobieta zawsze będzie robiła więcej w domu, bo facet przykro to stwierdzić, ale przeważnie ciężej pracuje. Pogódźcie się z tym i nie róbcie z siebie męczennic!

Gość gość
fajnego faceta poznaje się po wyglądzie, co ja miałabym niby robić z kimś kto jest brzydki?, jedna, góra dwie figurki w seksie - bo na ryj bym patrzeć nie mogła, publicznie to chyba tylko po kartofle na bazar, nie mówiąc już o dzieciach, które by taki portwór odstraszał, fuuj

Gość gość
ostatni gościu- weź, wynocha stąd, tania dziewucho

Gość gość
Natania- nikt nie robi z siebie męczennic oprócz Ciebie, która uważa, że tak ma być i kobieta musi to zaakceptować. Swoją drogą, musisz Ty być dość sfrustrowana i mieć niską samoocenę, skoro mierzysz kobiety wartością wyglądu

Gość XxNataniaxX
Matko niektóre dziewczyny to nie przerażają... Ogarnijcie się, kobieta sama dla siebie powinna chcieć być ładną! A facet ma być podporą. A jeśli wy chcecie mieć delikanego, schludnego, super ubranego, wydepilowanego faceta to on będzie ciotą, a nie podporą, ale za to każdy gej się za nim obejrzy.

Gość gość
Natania- teraz to Ci mogę przyznać rację, w końcu napisałaś normalnie! Właśnie, dziewczyny powinny chcieć być dla siebie ładne, a nie dlatego, że MUSZĄ takie być i już!