Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceta nie da sie zmusic do tego zeby byl z kobieta

Polecane posty

Gość gość

Ktora nie calkiem mu sie podoba, natomiast wiekszosc z kobiet jest z facetem ktory jej nie pasuje, potrafia to zaakceptowac zeby nie byc same

Gość gość
zgadzam sie,i kobieta potrafi byc z mazczyzna nawet go nie kochajac,nawet jak jej sie nie podoba i raczej z litosci np jak ten sie peta i prosi o nastepna szanse, jak facet przetaje kochac to kobiete chocby na rzesach stawala to nic nie pomoze......chyba wiekszosc kobiet nie kocha swoich facetow i dlatego "bolaca glowa"do sexu,sama bylam w zwiazku z brzydalem i sex 3 razy w roku teraz jestem z facetem co mamay kilak razy dziennie .....i to jakiii sex,polecam tylko zodiakalne byki,nie dosc ze przystojny to jeszcze wie jak sie kobieta zajac

Gość gość
Oj żebyście wiedziały ilu facetów jest z żonami z litości i ze względu na dzieci to by Wam szczęki powypadały .

Gość gość
to się nie nazywa litość, a odpowiedzialność i dojrzałość :-P

Gość gość
Jak kobieta płacze i błaga żeby jej nie zostawić to litość

Gość gość
kobiety tak mają nie umieją być same niektóre zgodzą się być źle traktowane by nie być samej. Dobrzy faceci znają swoją wartość i oczekują aktywności ze strony kobiety stąd większość, która ma mentalność księżniczki czeka aż ci w dużej mierze źli faceci do nich zagada i albo będą narzekać kto ich podrywa albo będą z kimś złym by nie być samej.

Gość gość
90% ? :-)

Gość gość
da sie zmusic najlepiej wziąc na litośc

Gość gość
da sie zmusic jak chce regularnego seksu

Gość gość
A tej głupiej dziuni to już dziękujemy

Gość gość
Oj żebyście wiedziały ilu facetów jest z żonami z litości i ze względu na dzieci to by Wam szczęki powypadały . """"""""""""""""""""""" porypana lafirynda stęka chyba w każdym wątku :D

Gość gość
Jeśli już to głupi palant a wypowiadam się bo mam kolegów i na temat żon czasm też rozmawiamy a nie tylko o piłce . A Ty nie obrażaj bo inni też potrafią .

Gość gość
szczególne kobiety mają rozeznanie w tej materii,manipulują facetami bierze górę hedonizm!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
manipulować to wy możecie chłopcami facet nie pozwoli na takie wasze fanaberie dlatego tak czepiacie się kawalerów - singli

Gość gość
moja żona jest już po 30-tce i już mnie nie podnieca. Ja mam 35. Cycki wiszą jej do pasa, fałdy na brzuchu, rozstępy, zwisająca "maciora" no i kurde wiadro. Fakt, że urodziła nam dwoje dzieci, no ale nie dba o siebie. Jest między nami totalna rutyna. tylko ku*wa po bożemu i to wszystko. Już jakieś pół roku nawet mi nie staje. Zrobiła się z niej mamusia. A gdzie żona? No i jakieś pół roku temu poznałem 23-latkę. Spotykamy się. Sex jest za*ebisty. Poczułem się znowu młodo. Odżyłem w końcu. Jesteśmy sobie bardzo bliscy. No i chyba się rozwiodę. Nie dziwcie mi się. Każdy by tak zrobił. Nie będę ku*wa dziadem przez resztę życia. Ja chcę jeszcze pożyć.