Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sadzicie o wrozkach z tv

Polecane posty

Gość dolefka
A co można sądzić? Oszuści, którzy na niczym się nie znają, nie maja żadnych zdolności. Mój kolega pracuje jako wróż w czyms takim. G***o nie wróż z niego, zwykła menda i zlodziej, najgorszy sort czlowieka jaki można sobie wyobrazić, dziad jakich malo, podly i klamliwy a reklamuje sie jako doradca duchowy i jasnowidz. Wszyscy znajomi sie ze śmiechu pokładają.

Gość łukasz21z
mówiom prawdem. na prawdem.

Gość autor tematu1111111111
Wg mnie to rzeczywiscie naciagacze. Sam moglbym tak wrozyc jak oni. Zwykla psychologia i ogolnikowe mowienei o przyszlosci typu, na pewno cos sie sprawdzi. Czsami jak nie spie w nocy jak teraz, to nabijam sie z nich. Odgaduje odpowiedzi na pytania telewidzow i zgaduje w 90% przypadkow.

Gość dolefka
Ten mój kolega to siewszędzie wciska jak koszula w d**e. Non stop robi promocje na swoje wróżby i zamęcza tym znajomych. Oczywiście każdy go olewa. No ale ten co go nie zna może się natnie. Szkoda tylko, że ludzie kase za to placą. A ten debil co zarobi to przepije albo przećpa.

Gość autor tematu1111111111
To juz lepiej isc do psychologa i meic konkretna, profesjonalna pomoc. A Ci cali wrozbici to naciagacze bazujacy na ludzkiej naiwnosci i krzywdzie. Bo wiekszosc osob jest w podbramkowej sytuacji, a oni na tym bazuja.

Gość dolefka
ha ha a teraz widze ze ten mój kolega idiota nagrywa programy ze swoja chora psychicznie dziewczyna, która wystepuje jako wróżka, ha ha ha z tego co wiem to ona nie ma pojecia o wróżeniu. ludzie...nie nabierajcie sie na to, doprawdy...

Gość nosleep27
Może wyda się wam to smieszne ale ja często korzystam z porad wróżki czasem sama rozmowa wystarczy żeby człowiek poczuł się lepiej. Znalazłem portal www.wizytauwrozki.pl ;) i wysyłam SMS dość często

Gość poszedlem na dziewczynki
fajne sa zwlaszcza te w teleekspresie

Gość gość
podaj strone i namiar na twojego kolege wierz mi taka antyreklama może odstraszyc potencjanych poszkodowanych