Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdusiaAAAAa

studniowka solo

Polecane posty

Gość magdusiaAAAAa

Miesiąc temu zerwał ze mną chlopak, chciałabym isć na studniówkę ale nie bardzo wiem czy wypada isć samej. Boję sie ze bedę się czuła jak 5 koło u wozu. Jak to wyglądało u was?

Gość bajak1991
troche załosne, to jest bal dziewczyno.

Gość AnnaMAria 1986
Facetowi jako tako to wypada, ale laska sama raczej dobrze sie bawic nie bedzie

Gość gosc63786346235656
dziewczyny, przecież nie trzeba isć z chlopakiem czy narzeczonym! wystarczy wziać kolege z którym wiecie ze bedziecie sie dobrze bawic.

Gość kakaka89
masakra, trzeba byc niezłym outsiderem by nawet nie mieć kolegi na studniówkę. żałosne

Gość gość
siedz w domu studniówka nie jest dla lamusów

Gość Anitka7777
jezu Ludzie .. idac na studniówke macie 19 lat a nie 13. jak przez 19 lat siedzieliście w domu to teraz się nie dziwncie ze nikt was nie zaprosil a i wy nie macie z kim isc.

Gość gość
A u mnie na studniowce mnostwo ludzi bylo samych i z***biscie sie bawili, bo bawilismy sie klasowo, wlasnie taki kolega czy kolezanka ktorej nikt nie znal czula sie jak piate kolo u wozu ;) no ale moja klasa byla fajna, bylismy zzyci i byla to dla nas kolejna klasowa impreza tylko z reszta szkoly ;P

Gość gość
chłopak jakoś, dziewczyna kijowo

Gość gość
a to jakis problem isc z kims innym? kolega? przyjacielem, nawet sasiadem! przypuszczam ze studniowke masz w styczniu, zacznij szukac kandydata, nic nie zaszkodzi a moze tylko pomoc, nie siedz w domu!

Gość bredotka
Dokładnie, isc po prostu z fajnym kolegą, z którym wiesz zę bedziesz się dobrze bawic i tyle. Zależy od klasy ale jak każdy z kijms przyjdzie bedziesz wygladała śmiesznie.

Gość gość
Ja byłam na studniówce z kuzynem, nie miałam wtedy chłopaka, on nie miał dziewczyny, lubilismy się, więc czemu nie? Rok później byłam z nim na jego studniówce i się ubawilismy dwa razy zamiast siedzieć w domu. Więc rusz kontakty autorko :)