Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiochaaa

Polecane posty

Gość gość

Właśnie widziałam na tym portalu temat z kafeterii, ja nie będę udawać lubię to forum bo nie ma tu tematów których nie można by poruszyć. Ludzie od razu Ci odpisują, a to że nie ma aż takiej cenzury (mam tu na myśli usuwanie kąta za jedno złe słowo) uważam za plus bo można wyrazić swoje zdanie i porozmawiać na każdy temat, a dyskusja nie kończy się na słowach NIE BO NIE. Nie można też powiedzieć że to forum jest głupie bo wiele tematów to prowokacje i widać to od razu. Myślę że fajnie jest czasem porozmawiać o czymś zabawny, fajnym po prostu bezsensownym, a nie cały czas prowadzić dyskusje o nauce, studiach czy nie udanych związkach. Czy mimo wszystko nie wstydzicie się tu zaglądać? Nie martwicie się że jutro wejdziecie na wiochę i znajdziecie swój temat? W ogóle nie rozumiem fenomenu tej strony, przecież na pewno wiele zdjęć które są na tej stronie są tam umieszczane bez pozwolenia osób które są na tych zdjęciach.

Gość gość
Też widziałem ten temat :D, w sumie to zgadzam się że był żenujący, ale przecież chyba każdy wie że to była prowokacja i nikt tego na serio nie pisał. Ja nie mam swojego nicku, więc mogę sobie spokojnie zakładać bzdurne tematy:D

Gość bujaj się i odpierdol
pasuje? kur wo jeb ana

Gość gość
Na serio uważasz że fajnie jest rozmawiać o byle czym i marnować czas.....?

Gość gość
"bujaj się i odp*****l pasuje? kur wo j** ana" Pisząc że brak cenzury jest ok, miałam na myśli to że kiedy w jakimś temacie napiszesz że coś jest do d**y to nie usuwają Ci konta, nie chodziło mi o to że mamy się przezywać. "Na serio uważasz że fajnie jest rozmawiać o byle czym i marnować czas.....?" Bez przesady nie przesiaduje tu codziennie, a czasem fajnie jest posiedzieć wieczorem na kafe i się trochę pośmiać.

Gość gogolinek
W sumie ja też lubię to forum, ale co niektóre prowokacje powinny być usuwane. Właśnie przeszukałem wiochę i ten temat był po prostu obrzydliwy, nie dziwie się że później każdy mówi że kafe to jeden wielki śmietnik.

Gość gość
Cała kafe nadaję się na wiochę, ale sama nie raz zakładałam tu prowokacje...:D:D:D W sumie nie wiem po co, czasami z nudów, a innym razem chciałam zobaczyć czy ktoś uwierzy :D

Gość gość
A jaki to temat>???

Gość gość
A jaki to temat>??? - Jak zwykle o g****e ;)

Gość gość
"Wstydze sie robic plum przy facecie" :D

Gość gość
Dziwne że nikt nie umieścił tam tematu o wpadkach toaletowych, no normalnie sto stron o jakichś wynaturzeniach, a ludzie się z tego cieszą......

Gość gość
Ty najwidoczniej też skoro znasz ten temat;)

Gość gość120
Te toaletowe wpadki jakoś jeszcze ujdą, ale temat do czego byście się nigdy nie przyznały to dopiero.....chociaż sama go czasem czytam, zgadzam się z autorką że czasem fajnie jest się pośmiać z takich głupot.

Gość gość
Tamten temat to z pewnością prowo, pamiętam że go czytałem :D.

Gość gość
ja zrobiłam raz prowo o sexie w trójkącie i o sexownym ubraniu na cmentarz;]

Gość gość
Tamten temat to z pewnością prowo, pamiętam że go czytałem :D.

Gość gość
Ja założyłam raz prowo o tym że zdradzam męża :p

Gość gość
A ja często zakładam jakieś tematy po to by zdenerwować matki polki, chociaż to co w nich piszę jest jak najbardziej moim prawdziwym zdaniem na dany temat

Gość gość
Kafeteria jest spoko, jest jednym z najpopularniejszych forów i uważam że jest świetna, jednak cenzura powinna być bardziej pilnowana. Też nie chciałbym żeby były jakieś specjalne ograniczenia, ale nie podoba mi się to że można po kimś jechać bo jest się anonimem i nie ponosi się konsekwencji.

Gość gość120
A co do fenomenu wiochy, no cóż fajnie jest się czasem pośmiać z ludzkiej głupoty XD i musimy zdawać sobie sprawę że jeżeli zakładamy debilne temat, nawet jeżeli są tylko po to żeby kogoś rozśmieszyć to nie zawsze każdy rozumie sens takiego prowo.