Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milkulinka

Kiedy zobacze II kreski

Polecane posty

Gość milkulinka

Kobiety, staram sie o dziecko od maja... Teraz mamy juz listopad, a ja nadal nie jestem w ciazy... Niby to jeszcze nic nie znaczy, ale chyba zaczne sie martwic czy aby na pewno wszystko ze mna w porzadku... Znow pojawila sie nadzieja, bo dzis mam 41 dzien cyklu i @ brak, choc znajac zycie przyjdzie spozniona... Sa tu kobiety w podobnej sytuacji? :(

Gość agadama
czemu jeszcze nie zrobilas testu lubisz sie zadreczac?? pewnie prowo

Gość milkulinka
Spóźnia mi sie juz 9 dni... Mam objawy , ale niestety podobne po @ . Bol podbrzusza, lekki bol sutków no i dzisiaj jeszcze delikatne brązowe plamienie. Nie, to nie jest prowokacja. Bo niby po co? Myślisz, ze nie mam bo robić? Atestu nie zrobiłam, bo boję sie kolejnego rozczarowania... Ale widze, ze i tak mnie nie zrozumiesz...

chyba masz prawie identyczny cykl jak ja :) ja przez ten tydzien tez robilam testy i negatywne. @ mialam dostac 1 albo 2 listopada i nadal nie ma. dzis mnie lekko podbrzusze bolało, w ogole po planowanej @ czuje sie lepiej niż przed nią.. wcześniej ból mocniejszy i cześciej był w dodatku kilka razy mdlości itd. opisywałam swoje objawy na innym wątku.

Gość gośćZzzz
My "staramy" sie o dziecko od marca. Choc dopiero w lipcu poznalam swoj cykl, dni plodne, nie plodne. Od pazdziernika mierze temperature a teraz jeszcze wiesiolek. Co przyniesie nowy cykl, nie wiem...

Gość gość
ja mialam taka sytuacje z testami ze po 10 dniach spozniania sie okresu zrobilam-wyszedlnegatywny, ale objawy mialam po kolejnym tygodniu zrobilam -pozytywny...wiec te testy tez roznie pokazuja... lepiej zrobic na raz ze 2 chociaz roznych firm..

a jakie objawy ? u mnie tak naprawde to od 3 tygodnia cyklu coś sie dzieje, jak nie bol podbrzusza to jajnik, piersi, zylki ostatnio powychodzily. przed planowana @ bole byly wieksze a po planowanej @ mniejsze ale za to piersi zaczely bolec i zylki wychodzic. testy robiłam roznych firm z porannego moczu i raz z po poludniowego - wszystkie negatywne (ostatni test bodejze w piatek robilam)

My staramy sie juz dwa lata, nieraz bylo tak ze @ spozniala sie tydzien albo dluzej a okazalo sie ze mam PCO, waskie endometrium, ktore nie daje miesiaczki. Zamiast robic kolejne testy (z ktorymi bywa roznie) zrob beta hcg i bedziesz miala 100% pewnosc. Radze tez zebys odwiedzila ginekologa i porobila badania bo albo masz az tak nieregularne miesiaczki i taka Twoja uroda albo to zaburzenia hormonalne. Przede mna teraz dlugie 13 dni oczekiwania, w sobote mialam druga inseminacje.

Czesto zylki pojawiajace sie na piersiach wskazuja na ciaze. Nie jestem w tej kwestii ekspertem ale z tego co czytam na forum, dziewczyny ktore w koncu zaszly, czesto o tym wspominaly.

obecnie jestem za granica wiec niebardzo wiem jak tu z beta ale poczekam jeszcze troche i umowie sie do gina. wczoraj zauwazylam ze nie tylko na piersiach mi sie uwidocznily zylki ale takze na podbrzuszu i bokach i udach. widac je bardziej jak naciagne skore. jestem szczupla, mam jasna karnacje i jasne wlosy i wczesniej az tylu zylek nie zauwazylam. @ zawsze mialam regularne +/- 2/3 dni. tylko raz ostatnio moj cykl trwal 50 dni jakos ale to dlatego bo lot samolotem inny klimat itd, potem juz byl normalny, i teraz znow sie spoznia. jeszcze az tak duzego opoznienia nie ma wiec zobaczymy, czas pokaze ;p

Gość gość
Chyba tez sie podlacze pod ten watek:) to wyczekiwanie jest najgorsze, ale niech moc bedzie z nami kobietkami:)

Gość kasiunka4565
witam Was :) mnie spoznial się okres 48 dni... wkoncu przyszedl lecz trwal on tylko dwa dni... gdzie zawsze mam 6 dni. Jestem tydzien po "okresie" ale nadal mam lekki ból w podbrzuszu... Robiłam test tydzien ttemu wyszedl negatywny. Czy możliwe że jestem w ciąży?

Gość angela19942
Witam Was. Mam pewien problem i dylemat. Otóż ostatni okres dostałam 8 września, w październiku on w ogóle nie nastąpił a 20stego współżyłam z chłopakiem. Jest dziś 11 listopada a okres dalej się nie pojawił. Dodam, że 4 listopada robiłam test ciążowy Quixx płytkowy i wyszedł negatywny. Czy można podejrzewac ciążę ?

Gość gosc54656564656
oczywiscie ze mozna a masz jakies objawy ?

Gość angela19942
nie bolą mnie całe piersi, tylko sutki i są bardzo drażliwe na dotyk, spuchnięte i zaróżowione.. często odwiedzam kibelek i straciłam apetyt na to co zwykle jadam.. czasem pobolewają mnie jajniki..

Gość kasiunka4565
Hej angela19942 ja mam tak samo jak Ty sutki rowniez mam drazliwe i zarozowione... czesciej siusiam no i do tego mam bole w podbrzuszu podobne jak w czasie miesiaczki ale duzo lzejsze !!

Gość angela19942
niech nam ktoś pomoże bo tu zwariuje zaraz ! :)

Gość kasiunka4565
ja jutro idę do ginekologa więc sie wszystkiego dowiem :) Ale też już wariuje !

Gość angela19942
jak się dowiesz to prosze Cie napisz do mnie na maila : marihuanina1@poczta.fm bo ja niestety nie mogę jutro isc bo inne obowiązki nie pozwalają ;//

Angela zrob beta hcg i bedziesz wiedziala na pewmo. Koszt 30 zl i stuprocentowa pewnosc.

Gość angela19942
no własnie nie mam za bardz teraz funduszy, ale może doradzicie mi czy mogłabym już jutro zrobic test ciązowy ten Quixx płytkowy o czułości zbliżonej do 25mLU/ml i wyżej.

Test zawsze mozesz zrobic ale wiesz jak to jest z testami... Roznie pokazuja, test z krwi jest najbardziej pewny.

Gość kasiunka4565
Pewnie, dam Wam znac ! Ale jestem pełna nadziejiii ! :):):)

Gość kasiunka4565
Test oczywiscie, ze mozesz zrobic... najlepiej rano. Ale moim zdaniem i tak musisz sie wybrac do gina czy wyjdzie pozytywny czy negatywny ponieważ coś jest nie tak skoro juz tyle bez miesiaczki. A czy mialas regularne ?

Gość kasiunka4565
Nie staramy się ale uprawiamy seks bez zabezpieczeń... Wraz z moim chłoopakiem zdania że jjeśli bedzie to będziemy się cieszyc :)

Gość kasiunka4565
jesteśmy zdania , że jeśli bedę w ciąży to bedziemy się cieszyć :)

Gość angela19942
własnie nie mam regularnie, we wrześniu dostalam, w październiku powinnam dostac 6 stego, a nie dostalam, no a wspolzylam 20stego dopiero, czyli ja już nie wiem..