Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milkulinka

Kiedy zobacze II kreski

Polecane posty

Gość angela19942
ja też nie będę płakac, ale własnie rozstałam się z chłopakiem i będą jaja jak rzeczywiście jestem

Gość kasiunka4565
no i w listopadzie rownież nie dostalaś jeszcze ? hmm a masz może luteinę w domu ? Lek wywołuje okres

Gość angela19942
nie dostałam jeszcze w tym miesiącu, luteiny tez nie mam.. dziwne objawy mam. no ale czy to możliwe w ogole skoro w pazdzierniku nie dostalam wcale okresu a do "zapłodnienia" doszlo dopiero po spodziewanej nienadeszłej miesiączce.

Gość kasiunka4565
a wcześniej nie współżyłas?

Gość angela19942
współżyłam az za często, ale tylko 20stego finał nastąpił w środku, a tak to zawsze gdzieś na zewnątrz i to dużo wcześniej przed koncem.

Gość kasiunka4565
czyli tak czy siak możliwość zajścia w ciąże była jeśli bez zabezpieczeń to robiliście.

My to sie staramy juz intensywnie, od poltora roku jestem pod okiem lekarza, hormony, usg i inne. Zgadzam sie z przedmowczynia tak czy siak powinnas odwiedzic ginekologa bo to moze byc jakis powazniejszy problem-a oby nie byl.

Gość angela19942
macie racje.. jutro pójdę się już zarejestrowac.. dam znac wam tutaj :)

A ile masz lat angela? Bo jak jestes jeszcze mlodziutka to moze cykle jeszcze Ci sie ureguluja?

Gość gość
dziewczyny ja jak zaszlam w ciaze to dzien przed@ przestaly bolec piersi a w dniu@ znowu bolaly i zrobilam test popoludniu wyszedl pozytywnie a za kilka dni pojawily sie zylki na piersiach a byly nabrzmiale bardzo,po tygodniu od terminu@ ztobilam bete i wyszla mi3100co potwierdzilo ciaze a pozniej juz wizyta u gin

Gość kasiunka4565
super może wkońcu sie czegoś dowiemy :) mala56 a kwas foliowy bierzesz ? ja się zastanawiam czy nie zacząć jeśli nawet jutro ginekolog powiedział mi że to nie ciąża

Gość angela19942
18 lat mam :)

Gość kasiunka4565
żyłki na piersiach ? ja raczej nic takiego nie zaobserowwalam ale praktycznie cały czas dokucza mi ten ból w podbrzuszu i siusiu :P

Z tym kwasem foliowym jest roznie-biore jak mi sie przypomni. Teraz po inseminacji dostalam femibion a on zawiera kwas foliowy i mase innych witamin.

Gość miśka292
Witajcie :) dołanczam się do tematu:) na początku lutego poroniłam w 8 tyg. ciąży, miesiąc przerwy, póżniej 3 miesiące brałam tab. anty. ale już nie biore od 4 miesięcy. Również się staram o 2 kreseczki ale wiem ze to nie bd łatwe po tab anty.:/

Gość gość
My staraliśmy się o dziecko od stycznia tego roku. W ciążę zaszłam na początku sierpnia, niestety 29. września poroniłam. Do dzisiaj niestety nie mam miesiaczki, stoję w miejscu a bardzo chciałabym znowu być w ciąży... :-(

Dziewczyny nawet nie probuje zrozumiec, co czujecie po poronieniu. Witam Was na naszym topiku i mam nadzieje, ze nam wszystkim uda sie zajsc i szczesliwie donosic.

Gość rudziutka1
Witajcie. My staramy sie juz dlugi czas, ale dopiero od niedawna zaczelam mierzyc temperature a od tego cyklu brac wiesiolka... Jednakze od marca wspolzyjemy bez zabezpieczenia i dalej nic ;(

Tez mierzylam temp ale przy moim PCO i rozregulowanych cyklach mija sie to z celem. Ale przyznaje, takie mierzenie sporo daje.

Gość gość
Mala a ty juz sama nie wiesz gdzie masz sie udzielac :oprzezywasz to jak mròwka okres jakbys starala sie niewiadomo ile lat kretynka

Na forum kazdy moze sie udzielac gdzie chce i ile chce. Nie obrazaj nikogo, a jak nie masz ochoty czytac to co ktos pisze to tu nie wchodz.

Drogi gosciu, nie przezywam jak mrowka okres. Tylko jezeli ktos zaklada topik i o cos pyta, to odpowiadam, a to takie dziwne ze dopytuje co dalej?? A kretynki sobie w rodzinie poszukaj.

Gość gość
Co tu taka cisza? Co niektore zakladaly po kilka topikow a tu co? Zero odpowiedzi??