Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andziaaa1

Dekoracje do pokoju dziecięcego

Polecane posty

Gość gość
Ale dokładnie o których mówisz? Fajne są dekoracje, które trzeba wykonać własnorecznie z dzieckiem. Zabawa i dekoracja w jednym. Fajne są rózne zestawy artystyczne dostępne w kinderland24 np. do powieszenia nad łożkiem. Wyglądają naprawdę swietnie.

Gość gość
Chciałam, żeby moje dziecko miało nietypowy pokój. Z niestandardowymi dodatkami. Jednak nie umiałam nigdzie znaleźć rzeczy, które by mnie usatysfakcjonowały. znajomy podsunął mi pewne rozwiązanie.Jest platforma 3d designers, która realizuje projekty na zlecenie za pomocą drukarek 3d właśnie. Mają duży wybór możliwości kolorów, a nawet żywicę fluorescencyjną, która świetnie się nadaje na gwiazdki na sufit do pokoju dziecięcego. Polecam :)

Gość gość
Ja polecam naklejki na ściany, dodają mega uroku dziecięcym pokojom. Najlepiej kupować te wielokrotnego użytku bo można je zawsze spokojnie odlepić i np. przekleić w inne miejsce ;) Takie naklejki produkuje firma RoomMates. Córka w pokoju ma naklejkę z postacią Elsy - http://www.decomania.pl/pl/p/Naklejki-dla-dzieci-RoomMates-RMK2371GM-Elsa/53275 , o taką. W końcu teraz w przedszkolu Elsa jest na topie ;)