Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bylam niedawno w przychodni i czekalam na wizyte u gin na lawce na przeciw

Polecane posty

Gość gość
Widze ze powialo pelna kultura. Jakas dama zostala urazona. A fe.

Gość gość
OOO przeplacilaś, moglaś kupić laktator za 100zł, butelki po 10 zł też sa dobre wkładki zalezy ile potrzeba więc nie licze bluzki zakdladasz zwykle z większych dekoltem, a staniki moglaś mieć 3 tańsze i by przeszło.

Gość mala malpka
ja tez mialam zdejmowane szwy prawie 3 tyg po porodzie bo sie nie rozpuscily i jak zadzwonilam do szpitala w ktorym rodzilam to pwoiedzieli, ze mam isc do swojego ginekologa.

Gość autorka tematu890
to ja bylam ta kobieta ktora karmila noworodka :) chcialam wiedziec co mogli sobie pomyslec inni ludzie na taki widok. Szwy mi sie nie rozpuscily i musialam je zdejmowac u gin. Pozdrawiam wszytskich i dziekuje za odpowiedzi.

Gość gość
ta baba mogła z palcem w d***e pojechac na zdjcie szwów do szpitala w godzinach gdy mąż będzie w domu. obleśne babsko!

Gość jestescie zalosne
przykro mi ale naprawde ciesze sie ze juz nie mieszkam w Polsce po tym jak czytam podobne komentarze... Wszedzie na zachodzie karmienie piersia jest norma w miejscach publicznych, wrecz namawia sie kobiety aby karmily naturalnie. A to ze przebierala dziecko w poczekalni...no coz jak w Polsce nie ma do tego odpowiednich pomieszczen to gdzie miala to zrobic. Na zachodzie nie ma restauracji czy kawiarni bez przewijaka w toalecie... Dopoki to sie nie zmieni w Polsce to kobiety beda przewijaly swoje dzieci na oczach innych. Kiedys spotkalam sie z takim stwierdzeniem, ze skoro nie ma przewijakow w restauracjach to takie kobiety nie powinny wychodzic nigdzie ze swoimi dziecmi - ta jasne, najlepiej niech sie zamknie na 3 lata w domu

Gość ex_debill_znowu_po
swoją drogą, pamiętam,że jak weszły przepisy, że obiekty użyteczności publ. muszą miec dostęp dla niepełnosprawnych to pojawiły się rampy, a co z pokojem dla matki i dziecka? w sklepach i galeriach są, a w przychodniach ciągle nie ma?

Gość gość
jakbym zobaczyła, ze matka przewija dziecko w restauracji czy przychodni czy jakimkolwiek miejscu publicznym, to bym podeszła, wyrwała jej ta pieluchę i wytarła tym gównem mordę! jak można być tak bezczelnym i narażać ludzi na taki smród? Sama mam małe dziecko i w życiu nie przyszłoby mi do głowy, żeby przewijać dziecko w miejscu publicznym! OHYDA! To samo z karmieniem.Wyciągają te obleśne cyce obślinione przez dzieciaki- nie no to straszny widok! A jak facet szczy pod murem to same się wielce oburzają :o

Gość gość
Mysle poprzedn8czko ze nawet pyska bys nie otworzyla bo mocna to pewnie jestes ale tylko na kafe.

Gość gość
byś się zdziwiła. Nie lubię chamstwa i prostactwa. A tylko prostak pokazuje wszystkim tyłek swojego bachora i jego fekalia :o każąc wszystkim to wąchać

Gość gość
Kolejny temat zakompleksionych małp, których dzieci zdechną z głodu albo będą obesrane po pachy, bo przecież nie wypada karmić i przewijać w miejscu publicznym. Durne idiotki, jak dobrze że moja żona nie ma kompleksów, wie że dziecko jest najważniejsze a nie jakieś nawiedzone d****i.

Gość gość
i pysk to masz ty. Pewnie jestes jedną z tych nawiedzonych co d**ę dzieciaka każdemu pokazują i karmią publicznie obwisłym, zylastym cycem z wyciągniętym, wyssanym sutem

Gość gość
Nie lubie chmastwa bla bla bla. Swoimi postami a raczej slowami jakich uzylas pokazalas jaka jestes prosta dziewka. Chamka za wsi i sloma w buciorach. I jak napiasalam wyzej nawet slowkiem bys nie pisnela prostaczko.

Gość gość
bo na chamstwo mozna odpowiadać tylko chamstwem. A wy nawiedzone matki polki tylko taki język rozumiecie ;) Do normalnych ludzi odzywam się normalnie :)

Gość autorka tematu890
co sie tak podniecacie? Nikt z przechodzacych ludzi mi nic nie powiedzial, kazdy sie usmiechal na moj i dziecka widok. :)

Gość gość
Dama sie zdenerwowala i zaczela pokazywac swoje prostackie oblicze. Tak jak wyzej napisalam prosta dziewka ze wsi i tyle. A do tego chamka.

Gość gość
Pewnie trafilas nanormalnych ludzi a nie na prościchów jak dama wyzej co pysk na kafe potrafi otworzyc i ze zlosci monitor opluc.

Gość gość
z głodu sie jeszcze nikt nie zesr5ał. Nawet dziecko. Poza tym NORMALNE dziecko je co ok 3h.

Gość gość
Chtba twoje normalne jest nadzwyczaj normalne bo noworodek moze i co pol godziny jesc. Mam nadzieje ze twoje hest bardziej normalne niz jego matka.

Gość gość
nie prawda. Noworodek jest przede wszystkim CZŁOWIEKIEM! Potrzebuje jeść co 3h. Tylko pogrzane matki na każdy ryk podają pierś i dziecko uczy się jeść maleńkimi porcjami co jest złe. Pomijam fakt, z4e noworodki mają silny odruch ssania i cyckiem też go zaspokajają a głupie matki na to się nabieraja

Gość gość
No to malo wiesz kwoczko o noworodkach i laktacji.

Gość gość
Po pierwsze dziwie sie że siedziałaś w tej przychodni tak długo .

Gość mama jaka taka
a co mialam zrobic jak nikt nie mowil zebym szla bez kolejki :)

Ja pamietam że przystawiałam dziecko do piersi bardzo często .Połozna i lekarz tak mi powiedzieli gdyz własnie dziecko je malutkimi porcjami bo ma malutki zołądek im było starsze tym większe były odstępy godzin .Dziecko malutkie ma odruch ssania non stop a poza tym chce tez tej bliskości i dlatego w pewnych sytuacjach podaje sie smoka

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość No to malo wiesz kwoczko o noworodkach i laktacji. X ty wiesz mało i mnie p**do nie nazywaj kwoką ;) Bo ja nie mam takiego p********a jak ty żeby karmić dziecko co pół h :D

"To samo z karmieniem.Wyciągają te obleśne cyce obślinione przez dzieciaki- nie no to straszny widok! " Jeśli masz jakieś problemy emocjonalne i psychiczne to radzę iść do psychiatry, skoro piersi i mleko cię obrzydza :D. W sumie to może jednak daruj sobie, debilizmu i chamstwa się nie wyleczy.

No to co mu dajesz , jak chce jeśc dziecko wode ??? mleko modyfikowane jakby sie darło Tobie to bys dawała piers nawet co 15 minut .Każde dziecko jest inne jedno sie najje raz a dobrze a drugie co chwila chce jeśc

Gość gość
dziecko nie ma potrzeby jedzenia tak czesto. Moje nie darły się co 15 minut, bo potrafiłam je rozumieć. I tak brzydzą mnie cudze cyce i cudze mleko i cudze dzieci ssące obleśne cyce. Tak samo jak brzydza mnie cudze c**y. Wiadomo, ze swoje nie brzydzi a cudze tak. Własne bąki tez nie gryzą ;) Ale wy oczywiscie macie problemy z glową i jesteście totalnie zboczone skoro musicie sie publicznie obnażać.

Kazda rozumie swoje dziecko , i nie znaczy że jak Ty nie karmiłas co 15 minut to nie znaczy ze inne dziecko nie ma takiej potrzeby :)

A ty masz jakiś problem z ludzkim ciałem skoro cię wszystko brzydzi. Dobrze, że cię twój własny ryj nie brzydzi. Rozumiem z tą kupą w restauracji, bo to śmierdzi i w ogóle, ale cycek? Karmienie w kiblu to dopiero obleśne. Czy może według ciebie kobieta ma zejść do piwnicy w momencie karmienia?