Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po co jest ten Marsz Niepodległości

Polecane posty

Gość gość

niech ktoś mi wytłumaczy

Gość gość
żeby ograniczone bydło się wyżyło

Gość gość
żeby sfrustrowane polaczki na chwile poczuły sie kims ważnym

Gość gość
Aby oddać hołd Bohaterom Narodowym i Patriotom którzy oddali życie za Polskę poprzez wznoszenie haseł i śpiew hymnu z przepiękną oprawą kilku tysięcy rac!

Gość gość
Jaki Marsz Niepodległości? Znowu idioci w kominiarkach i szalikach będą wszczynać burdy?

Gość a swoją drogą czy nie trzeba
być debilem by oddawać życie za Polske?

Gość gość
każdy wie kto tak naprawdę nosi kominiarki na marszu wtapiając się w tłum

nikt normalny nie odda życia za swój kraj oprócz jakichś nawiedzonych istot z ADHD, dobra i ktoś tam oddał życie i co niby żyje sie nam dzięki temu lepiej?

Gość gość
a myslalm ze oddaje sie hold co dzienna postawa a nie raz do roku bo tak swieto wymaga, ja obchodze niepodlegosc radosnie, kupuje najlepszy szampan i wypijam ze znajomymi/bliskimi

można oddać życie za swoje dziecko, ale Polska kraj jak każdy inny tylko trochę więcej meneli, pijaków i niewykształconych ludzi. Po co za takie coś kiedyś ktoś oddawał życie?

Gość gość
gdby doszlo do wojny(co jest w tej chwili malo prawdopodobne) to bym zwiala z kraju bo jedyne co by mnie czekalo to los miesa armatniego, zrobilabym wszytko by ratowac innych i pomagac wojsku

nikt mi rozsądnie nie odpowie? bo to logicznie jest bez sensu przecież. Były te powstania, dużo ludzi ginęło niepotrzebnie aż w końcu ktoś zdecydował żeby utworzyć Polskę, do dziś postkomunistyczny kraj ze specyficzną mentalnością. Po co tyle ludzi ginęło za kraj, który nawet bogaty ani niezależny nie jest?

Gość gość
No właśnie - po co to jest ?? Czemu to służy ? A to inne "ograniczone bydło" i " sfrustrowane " , będzie patrzeć i co ? ma się bać ?

Gość gość
nie bylas/les w ich sytuacji to nie zadawaj pytan, ginac za kraj nie ma sensu bo bez nas tego kraju nie bedzie a od walki jest wojsko

Gość psychoanaliza marszu
większość ludzi to ekstrawertycy i uwielbiają przebywać w grupie, chodzić na jakieś marsze, w tłumie zatracają swoją osobowość i świetnie się bawią. Wszystkie te spędy są większości ludzi potrzebne, bo jak są chociaż przez godzinę sami to mają deprechę. Musi ciagle coś się dziać, nieważne co.

Gość psychoanaliza marszu
zauważcie że jak nadchodzi piątek i sobota ludzie uważają że muszą gdzieś wyjść nieważne gdzie mogą sie nawet c*****o bawić byle nie siedzieć w domu "bo przegrali wtedy życie". Nikomu nie przyjdzie do głowy, ze może niektórzy świetnie się bawią będąc w domu albo chcą samotnie odpocząć. Wszyscy muszą sie n*****ć, iść do galerii handlowej nakupić kolejne niepotrzebne ciuchy, obejrzeć kolejne polskie g***o w kinie itd.

Gość gość
bo większość ludzi to bezrefleksyjne, ograniczone jednostki

Gość gość
Zeby oddac hold ludziom, ktorzy zgineli za ten kraj. Zeby pokazac, ze to co zlego obecnie dzieje sie w polsce nie jest nam obojetne. Ile jeszzce bedziecie pisac o tym motlochu rzucajacego brukiem? Macie lby wyprane przez lewackie media, ktorym zalezy zeby tak myslec. Takie osoby o ktorych mowa to maly procent, wiekosc to normalni obywatele, rodziny z malymi dziecmi, studenci, ludzie o roznym wyksztalceniu, wyzszym tez. Trzeba tez powiedziec, ze nic zlego im sie nei stalo rok temu, ani 2 lata temu i zapewne teraz przyjda po raz kolejny.

Gość gość
ja uważam że idiota ginie za swój kraj, więc nie mam ochoty wnosić jakiegoś hołdu. Mam prawo? mam "Macie lby wyprane przez lewackie media" za to ty masz wyprane przez "prawackie" media

Gość gość
normalni ludzie mają lepsze rzeczy do roboty niż ginąć za swój kraj, a ginie rozwydrzona hołota, która nie ma nic do stracenia bo i tak ma beznadziejne życie.

Gość gość
No to nei wiem jakim bylbys idiota, gdybys nei ginal za swoj kraj tylko dal sie spalic w krematorium, ewentualnie byl podczlowiekiem pracujacym na swojego pana Niemca. Wtedy bylbys madry.

Gość gość
Co za ograniczeni ludzie. Ja p*****le.

Gość gość
Widac, ze polska edukacja jest w oplakanym stanie, czytajac te wszystkie blyskotliwe mysli.

Gość gość
nie lepiej ten czas poświęcić na rozwijanie swoich umiejętności niż napieprzanie haseł Bóg, honor, ojczyzna? i branie udziału w zamieszkach? Żeby Polska była normalnym krajem najpierw ludzie muszą być normalni, a jak widać większość nie jest.

Gość gość
przeciętne IQ biorących udział w marszu to ok. 90

Gość gość
"Takie osoby o ktorych mowa to maly procent, wiekosc to normalni obywatele, rodziny z malymi dziecmi, studenci, ludzie o roznym wyksztalceniu, wyzszym tez." dzieci? ciekawe gdzie? właśnie mały procent to ludzie z dziećmi, a większość to rozwydrzona hołota.

Gość gość
wiekszość to PATRIOCI, niezaleznie od poziomu IQ wielu z nich ma 2 razy wiekszy iloraz od ciebie, amebo bezmyslna :o

Gość gość
no właśnie ci PATRIOCI to rozumem nie grzeszą. Inteligentny człowiek wie, że należałoby najpierw r******ć banki i cały patologiczny system finansowy by przywrócić Polakom wolność. Przykładowo w Libii za Kadaffiego ludność nie musiała płacić odsetek bankom, benzynę mieli za śmiesznie niską cenę, był to bogaty kraj... i wiadomo dalej co się stało. A walki "partiotów" z policją nic nie wnoszą, czy rzucanie jakimś przedmiotem. Co to k***a za patriotyzm jest?

Gość gość
ludzi należy EDUKOWAĆ na jakim świecie żyją, jak są manipulowani. Partiota to puste hasło, są to zazwyczaj nadmiernie agresywni kibole

Gość księżna Anna
taki marsz robi wrażenie, cieszy, tyle ludzi i to manifestujących swój patriotyzm, hołd dla bohaterów. super sprawa