Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dzieci alkocholików dajmy sobie szanse na zapomnienie przeszlości

Polecane posty

Gość gość

napiszcie co wam utkwiło w pamięci od pijanego rodzica czy rodziców . ja doteraz pamiętam jak z tata policja przyszła żer siedział pułroku . mama mówiła bym nie mówił otym( chyba że ojciec pije) ale naforujm moge chociaż tu . kolegom sie nieprzyznawałem przez kilka lat dopiero wczoraj koledze powiedziałem że ojciec pił . choć już teraz niepije . alkochol doprowadził do agresji w rodzinie brat kiedyś tak sie zdenerwował że aż go serce zabolało i doktor kuniemu przyjechał . g***o wiecie o życiu jakie moze być ! ehh niewiecie jakie to uczucie niemieć wsparcia być najmlodszym kiedy cie nielubiło rodziństwo niechcieli sie stoba bawić bo skarżyłem sie mamie że mnie bija . od tamtegio czasu sie od izolowałem i jako komputer dostałem to tutaj zostałem wzrok zniszczylem , psychike zniszczyłem ale miałem skim przynajmniej popisać .

Gość gość
ojciec już niepije sporo czasu już mu to wybaczyłem chyba rtlko mi w psychice zostało np strach boje sie bić i nieśmiałość chyba bo nikt sie zemna zabardzo nieliczył jedynie coś namamie polegałem .