Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nelli 87

Po odwiedzinach u znajomej zarzucił mi syf w domu a mamy 3 dzieci

Polecane posty

Gość gość
poszukaj pracy i wyjedz na nastepny weekend, zostanie z dziecmi to zobaczy jak to jest

Gość daje porady
idz do pracy i wtedy obowiazki w domu podzielcie na pol

Gość gość
Nelli dlaczego nie chcesz od niego odejść? To chłodne droga wolna świadczy tylko o tym, że jest pewien że tego nie zrobisz. Co daje mu tą pewność? Jesteś od niego zależna? Dom jest tylko jego?

Gość gość
a może on z tą znajomą ma romans ;)

Gość gość
a co wy tak bronicie tych angoli :-O skoro anglik to juz nie moze sie czepiac ? a czy kazdy polak to pijak ?

Gość gość
a moze ma inna lub ma ochte na inna, bo wtedy raczej facetom wszystko zaczyna przeszkadzac!

Gość Gościówa89
Nelli 87 Ja mam dwójkę dzieci, 3lata i pół roku, mam firme więc pracuje w domu, mąż późno z pracy codziennie wraca. Jak już wróci to pierwsze co robi sprawdza czy jest posprzątane, a jak nie jest to awantura.... i tak codziennie. ;/

Gość gość
na którym śmietniku wygrzebałyście takie ścierwa?

Gość gość
Gościówa89 Ja mam dwójkę dzieci, 3lata i pół roku, mam firme więc pracuje w domu, mąż późno z pracy codziennie wraca. Jak już wróci to pierwsze co robi sprawdza czy jest posprzątane, a jak nie jest to awantura.... i tak codziennie. ;/ ale jak masz w tym domu???? bo mi znajoma zalila sie na meza, ze narzeka na nia ze balaganiara ale jak zobaczylam w domu ten hardcore(tez prowadzi w domu firme) to sobie tylko pomyslalam; biedny ten jej maz. porzadek porzadkowi nierowny, dla jednego porzadek to porozrzucane zabawki, dla innego majty walajace sie po lazience

Gość nhvngtz
Balagan w domu to problem DWOJKI doroslych ludzi! Niech facet ruszy tylek i posprzata, a nie wieczne narzekanie. Albo niech zamienia sie, ona pojdzie do pracy a on bedzie zapieprzac w domu - zobaczymy jak dlugo wytrzyma!

Gość moj maz tez lubi
porzadek, ale wiedzialam o tym od samego poczatku. Wychowal sie w bardzo porzadnym domu. U mnie bylo roznie mama nieprzywiazywala wagi do porzadku, robila go wowczas gdy tata wracal z delegacji:)) Ja osobiscie mam roznie, gdy wracam bardzo pozno to nic z tym nie robie, jak wracam wczesniej z pracy to posprzatam.Osobiscie nie lubie balaganu, niekiedy gdy maz ma wolne to mu tez wytkne ze mogli ze synem posprzatac.

Gość Gościówa89
Według mnie jest wszystko ok, wszystko jest na miejscu, ciuchy w szafkach, czasem zabawki porozwalane bo dziecko się bawi ale jak skończy zbiera, naczynia zmywane na bierząco, zamiatam/odkurzam, zajmuje się dziećmi a i tak źle

Gość moj maz tez lubi
Według mnie jest wszystko ok, wszystko jest na miejscu, ciuchy w szafkach, czasem zabawki porozwalane bo dziecko się bawi ale jak skończy zbiera, naczynia zmywane na bierząco, zamiatam/odkurzam, zajmuje się dziećmi a i tak źle xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx a ciezka ma prace? bo moj bardzo i widze ze czasami szuka zaczepki:) to moze zapytaj go otwartym tekstem o co mu dokladnie mu chodzi. Bo mojemu o pranie, ktore czeka na wyprasowanie:)

Gość gość
głupie kury pozwalają facetowi srać sobie na głowę!

Gość gość
głupie kury pozwalają facetowi srać sobie na głowę! xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx znalazla sie ta co od faceta nie ciagnie kasy i prezent na imieniny czy urodziny robi mu z kasy ktora on jej dal:))