Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak zapytuję

Rozczarowania ero

Polecane posty

Gość gość
Wydaje mi się że najbardziej rani i bawi się laskami,Zet:(

Gość gość
Frido,masz tyle a tyle lat i-już wystarczy.

Gość gość
Dlaczego od razu że rani?? "zranione" same sobie wmawiają bóg wie co, tworzą romanttczne historie Bo w domu tego nie mają i to jest przykre:O Jednak Zetu nie jest winien tego że wielu kobietom z tego forum życie się nie ułożyło lub że po prostu mają niepoukładane w głowach.:-D

Gość gość
Zet bawi sie naiwnymi idiotkami :D M z nich facet niezla polewke :D:)

Gość gość
Bo naiwne idiotki są tylko do zabawy! Przestań już zionąć jadem, kipić zazdrością. Tylko mądre ambitne kobiety zasługują na atencję inteligentnych facetów. Jestem pewna, że Zet już dawno się o tym przekonał. :-)

Gość gość
JZB tez sie bawi nawnymi idiotkami:D

Gość pupilka
W sensie osobistym nie - trzeba mieć tu spory dystans.

Gość gość
Maguin pamiętasz jego nick?

Gość gość
Andro łamacz kobiecych serc ;):classic_cool:

Andro faktycznie potrafi kobietom zawrócić w głowie, dlatego oprócz ogromnej rzeszy fanek, ciągną się męskie nieudolne pokraki, które robią się wręcz purpurowe, że On ma je wszystkie a oni tylko własną rękę. :P :D :D

Gość gość
Andro ma malego:-o

Gość nn z kawą
O widzę, że tworzy się nowa karta życia nn :classic_cool: mogę dorzucić do pieca – nn nie jest rozczarowana kafe, a usatysfakcjonowana. może to za mocne słowo, ale co mi tam - ładnie się rymuje ;) 🖐️ x poważnie natomiast mówiąc: może i faceci oszukują na kafe, ale kobiety też powinny przestać oszukiwać same siebie. tak jak powiedziałam – niewłaściwe oczekiwania w stosunku do niewłaściwych osób (dodać można) są winne rozczarowań na kafe. tylko zdrowy rozsądek może nas wszystkich uratować ;)

gosciu, nie rozumiem twojego toku rozumowania... komu starczy? czego starczy? co starczy?... starczy jest uwiad, a ja kootasa nie posiadam 😴

michaile z miasta, nie wiem dlaczego sie tak dziwisz... czy kobieta nie moze robic ozp 😴 ... zapewniam cie, ze moze :classic_cool: przeciez nie stoje na ulicy i nie robie tego kazdemu przechodzacemu facetowi... albo byle komu :P .... nie wiem czy sie doczekasz 😴 talerze zmywa kot i pies sasiadki, dopoki nie zainwestuje w zmywarke :P:D

Gość gość
czas na ciebie,czas do piachu

Gość gość
NN a co ze zgredkiem o ktorym mowilas ze jestes w nim zakochana?:D

:D:D:D .... nie mow tego nigdy wiecej.... bardzo cie prosze.... jeden tak powiedzial i juz od kilku lat zapalam mu raz w roku znicz na cmentarzu.... byl o 20 lat mlodszy ode mnie 😴 po co ci isc w jego slady ;)

To jakieś przesadzone algorytmy w życiu bym nie uwierzył, ale ludzie się tu poznali i pukali w realu, chociaż każdy kłamie tu jak z nut.

Gość gość
ale to ja cię zabiorę na tamtą stronę

nie wiem jak ty, ale ja juz tam bylam kilkakrotnie.... wracam tu, bo za kazdym razem fajnie mi sie zyje 😴

Gość gość
Nowy... Poznaliśmy się tutaj...On i ja... I "pukamy" się szaleńczo...,realnie od. wielu miesięcy... Mam gdzieś,czy ktoś w to wierzy,czy nie...najważniejsze,że my znamy prawdę...

frido, mnie już nic nie dziwi :O Tylko troszeczkę dezorientuje. :) I doskonale zdaję sobie sprawę, że nie stoisz na ulicy. W życiu bym Cię nawet o to nie posądził, ale zrobiłaś sobie jaja z Andro. Obiecałaś ozp i co? Jesteś niegodna zaufania, mogę napisać że brzydzę się Tobą. Nie będzie to za okrutne wyzwisko? :(

Gość gość
Nowy szalejesz pewno z tesknoty

I o tym piszę pomarańczo. :) Mimo całego tego bagna i rozczarowań, ludzie potrafią się odnaleźć i przenieść czyny na zamiary. :) Ja tam podziwiam takich ludzi i cieszę się że tacy są. :)

Gość gość
Tez przenieś