Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co kupic synkowi na gwiazdke podpowiedzcie

Polecane posty

Gość gość

witam jak w temacie...syn ma 4 i pol roku i niemam pojecia co kupic..

Gość gość
to o czym on marzy

Gość gość
niema jakichs tam ybranych rzeczy wiadomo ze jak cos to by chcial drogie a ja niemam za co wiec tak mysle do 150 zl by sie zmiescic

Gość gość
przecież to twoje dziecko i najlepiej je znasz. Podsłuchaj o czym marzy, co mu się podoba, to twój syn i niby kto ma lepiej wiedzieć co go ucieszy jak nie matka?

Gość gość
Weź go do sklepu z zabawkami, zaraz zobaczysz co mu sie spodoba!

Gość gość
niech sam sobie wybierze, klocki lego np.

Gość gość
a to juz matka polkA widze siedzi tutaj!! a ojciec to od czego jest wkoncu syn to syn.ale nie juz jakies uwagi ze niby matka niewie co dziecko chce kuzwa mac

Gość gość
Gdy z moim idę do sklepu na dział zabawkowy to masakra! wtedy podpatruję co mu się podoba, oczywiście nic nie kupujemy ale mam wtedy malą podpowiedź co by chciał! Nie wiem czym się interesuje twoje dziecko ale mój czterolatek uwielbia straże pożarne, różnego rodzaju zestawy strażaka, autka budowlane (szczególnie koparki, betoniarki, dźwigi), różne lawety, narzędzia czyli młotek, śrubokręt, śrubki, klucze... , tory wyścigowe, śmieciarki itp. Pomimo tego że jest chłopcem bardzo by też chciał żelazko (bo widzi jak ja prasuję), pieska lub kotka chodzącego i mówiącego.. Także wybór mam ogromny

Gość gość
moj juz wyrosł chyba z takich koparek smieciarek itp.....

Gość gość
To może jakieś gry? Ja mojemu w tamtym roku kupiłam spadające małpki! Do dziś to uwielbia!!! A swoją drogą jak możesz nie wiedzieć co twoje dziecko by chciało? zapytaj co by chciał od mikołaja to napewno ci powie, albo zabierz na dział z zabawkami to napewno go z tamtąd nie wyciągniesz!!!

Gość gość
A jak za stary na zabawki to może książki? Bo nie wierzę że wyrósł z takich samochodów! Z tego się nie wyrasta!!!!! No chyba że miał typowe zabaweczki dla dzieci poniżej 3 r.ż :D

Gość gość
Fajną skarbonkę. Osobno zapakować małą kwotę pieniężków (najlepiej dużo bilonu :-)). Do tego jakąś niezbyt drogą zabawkę. Nie mówię że to ma uczyć dziecko "miłości do forsy", ale do oszczędzania. Wytłumaczyć mu że jeżeli będzie zbierał troszeczkę pieniążków, to kiedyś będzie miał na coś co będzie chciał. Może mnie ktoś błotem obrzucić ale niektóre dzieciaki mają zabawek do zawalenia którymi interesują się tylko na chwilę, a potem nie dość że zagracają mieszkanie, to dzieci ich nie używają.

Gość gość
Dmuchaną lale

Gość gość
Ja stawiam na klocki:) Tym razem clicsy z których można tworzyć fajne przestrzenne konstrukcje - np samoloty, samochodziki, zwierzęta... Fajne są na rajsmyka.pl w sekcji klocki.

Gość gość
Kup mu zestaw małego manifestanta: szalik kibolski 4 koktajle Mołotowa. Nóż Chusteczki wilgotne do rak, zeby sobie wytarł ręce po brudnej kostce brukowej :)

Gość gość
A przepraszam, synek ma 4 latka. To kup mu tęczowego konika Ponny :P

Gość gość
Pomyłka, zgubiłam jedno 0, synek ma 40 i pół.

Gość gość
mój wnuczek 3,5 chce śmieciarkę. mają być teraz w lidlu. a jak pytam co kupimy twoje siostrzyczce to moi, że też śmieciarkę bo musi być dużo. spytaj się co by chciał bo robienie niespodzianek nie zawsze dobrze wychodzi.

Gość gość
a jak synek zapatruje się na wirtualną rozrywkę? Ja swojemu młodziakowi na 5 urodziny kupiłem kierownicę do konsoli (kocha gry wyścigowe), oczywiście nie jakąś super-ekstra-wypasioną (tutaj możesz trochę poczytać: http://www.euro.com.pl/artykuly/wszystkie/artykul-najlepsze-kierownice-dla-maniakow-symulatorow-samochodowych.bhtml, plus konkretne modele są opisane), taką raczej podstawową, ale radości z tym jest co nie miara:)