Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kupiłam sobie dziś nowy smartfon kurtkę puchową na zimę i kozaczki

Polecane posty

Gość gość

To niesamowite, ze przedmioty niematerialne dają taką radość :) siedze teraz z moim telefonikiem i nie moge sie oderwac :) juz mi laptop nie jest potrzebny :) kurteczka super, ciepla i leciutka :) a kozaczki drogie strasznie ale mysle, ze to dobry zakup na lata

Gość gość
gratuluję udanych zakupów. Ja staram się nie kupować bardzo drogich kozaków bardziej granica 200-300 bo nie lubię nosić przed długi czas tego samego, jeden sezon i koniec

Gość palikotkaaa
A to smartfon, kurtka i kozaki są niematerialne? :o To to jakieś urojone zakupy były? Bawicie się w sklep w szpitalu?

Gość gość
ojezu, pomyliłam słowa :D chodziło mi o przedmioty martwe :D (tak to jest jak sie chce uzywac trudnych wyrazen :O)

Gość palikotkaaa
A to są przedmioty niemartwe? :O I co w tym jest takiego trudnego? :)

Gość gość
No a czy telefon jest przedmiotem zywym ? :D MArtwy jest, bo nie zyje, nie mówi, nie je, nie mówi. Jest kawałkiem plastiku i metalu przez który przepływa prad :D

Gość gość
lecz sie

Gość palikotkaa wymiotła
:D

Gość gość
widać że autorka to blondynka

Gość palikotkaaa
Akurat blondynką to jest palikotkaaa. ;)

Gość gość
A ja nienawidzę zakupów obeszlam całą arkadie i kupiłam tylko kurtkę ,w której i tak zimą zmarzne. Tylko takie teraz robią :-/

Gość gość
gość - a jaką kupiłaś ? Tez szukałam wczoraj jakieś zimowej i dupa :( Wszystkie mają w środku wate albo..nic, to ma byc kurtka zimowa? W narciarskiej nie bede chodzić po mieście a puchowe są strasznie drogie i potem jest problem z ich praniem, puch sie rozłazi po całej kurtce i masz naleśnik :O

Gość palikotkaaa
Są też ciepłe, ale albo w takich sklepikach miejskich (niesieciówkach), albo w takich bardziej wypasionych typu SIMPLE, OCHNIK, itp. Na ten sezon polecam futra i płaszcze z elementami z futra, bardzo modne. Sama się szykuję na czarne futro do kolan, tylko trzeba poszukać sztucznego, żeby nie płakać po króliczkach. :(

Gość gość
Kurtka jest granatowa ,średnio wypchana ,ma delikatne wciecie w tali i jedynym plusem jest to ,że jest za tyłek. Marka camaieu , 230 zł. Niestety lepszej nie było. :-/