Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hipokryzja współczesnych facetów nie zna granic

Polecane posty

Gość gość

Posuwają wszystko co nie ucieka na drzewo a wymagają na partnerke dziewicy, szok

Gość księżna Anna
Tu nie chodzi o to żeby faceci nie korzystali tylko żeby baby same z siebie nie dawały d**y byle komu.

Gość gość
wiec nie dawaj sie posuwac

Gość gość
Hipokryzja współczesnych kobiet nie zna granic chcą doświadczonych facetów a czepiają się, że faceci r***ają

Gość gość
racja

Gość gość
to sie usmialem facet i hipokryzja ? To domena i dziedzina kobiet !

Gość gość
Przyznaję rację, pod tym względem faceci to kretyni. A najbardziej mnie śmieszy jak.się z kimś przespia i potem tekst że jest d****ą bo uprawiali seks. Hahaha srac na ten plebs.

Gość gość
Dziewczyna z która spią jest ksiezniczką do momentu az zechce czegos wiecej - wtedy oni ją rzucają i nazywają dziffką :D Faceci ogolnie kazda nazywają dziffką, dasz im kosza ? dziffka jestes :D

Gość sebastian1989
To ja mam akurat odwrotnie - bo nie r****m, co popadnie; a od mojej Jedynej nie wymagałbym bezwględnie dziewictwa. Nie żeby mnie to rajcowało, ale kocha się osobę, jej ciało i duszę i jej przeszłość, choćby była pełna błędów. Taka prawda. Ale to trzeba umieć kochać, a mało kto już to umie :)

Bo to nie chodzi o to żeby się rozkraczyć, tylko o to żeby najpierw nauczyć szacunku i tego jak będzie na codzień, a że ludzie idą na skrótu to są sobie sami winni.

Gość gość
Dlatego trzeba bardzo uważać, tak samo jak nauczycielka kiedyś dała doopy murzynowi, 18-19 lat żadna pedofilia czy coś, a on wstawił to na fejsa i ja wywalili i ma przesrane. Co za kurfa debil, ja bym siedział cicho i korzystał, ale zawsze znajdą się takie pały.

Dobrze Sebastian bo myślałem że z juniorów to już nic nie będzie a tu psikus .

Gość gość
sebastian1989 To ja mam akurat odwrotnie - bo nie r****m, co popadnie; a od mojej Jedynej nie wymagałbym bezwględnie dziewictwa. Nie żeby mnie to rajcowało, ale kocha się osobę, jej ciało i duszę i jej przeszłość, choćby była pełna błędów. Taka prawda. Ale to trzeba umieć kochać, a mało kto już to umie usmiech.gif x chcesz byc tym drugim frajerxze?

Gość gość
Nikt się nigdzie nie ściga frajerze.

Gość gość
A kogo posuwaja... Autorko jestes debilem totalnym. Zadajesz sie z zaliczaczami, a pozniej pretensje, ze wszyscy.

Gość ty ścierwo wynaturzone
Zakładasz temat w celu prowokacji. Odpowiem ci tak jak kobiety odpowiadaja -nie wszyscy tacy SOM, a ty musiałaś źle trafiać. Ale nie trać nadziei, napewno poznasz kogoś wysokiego i z dużym fiute.:D

Gość sebastian1989
No cóż... prawdziwa miłość ma coś z frajerstwa, przynajmniej dla ludzi, którzy nie umieją kochać swojej dziewczyny :) Tak - mogę być drugi, mogę być frajerem itp. Ale będę dumny, że dałem swojej dziewczynie, co tylko mogłem i że kochałem tak, jak tylko potrafiłem :) To czy ona to doceni jest w sumie sprawą drugorzędną. Miłość to nie transakcja.

Gość gość
Nie zakłada tematu w celach prowokacji! Zakłada go, bo zauważyła że faceci sa do d**y, po prostu. Ja jej zdanie k***a od niedawna podzielam akurat. Niestety, najpierw przelecą a potem...jak dziewczyna zaczyna za dużo chcieć to nagle bye bye.

Gość ty ścierwo wynaturzone
A ja zauwazylem, ze kobiety są do d**y i kochają tylko za wygląd, kase i status społeczny. Juz nawet sie z tym nie kryjecie specjalnie. Jednak nadal wmawiacie, ze dla was liczy sie dobre serce faceta i dobry charakter. C***a prawda. Klamiecie i tyle.

Gość gość
Widac wlasnie jakie sa kobiety, na kobiecych forach ukazuja prawdziwa nature. -Zdrady, -kasa, -wyglad, -wladza, i duzego k****a chcecie i tak w kolko + cala masa odmiennosci. Oto co reprezentujecie. Mam nadzieje, ze niedlugo islam opanuje europe i bedziecie chodzily oszpecane i pod rygorem. Takie madre jestescie.

Gość gość
wracając do tematu to chcecie mieć doświadczonego faceta to powinnyście się cieszyć, że sypia z kim popadnie bo w końcu zdobywa doświadczenie

Gość gość
No tak doswiadczonego chca. Juz wiem dlaczego tak bardzo gardza prawikami.

Gość gość
A niby po co mi facet, ktory nie potrafi zarobic na siebie, choc tyle co ja? Po co mi frajer, ktory nic nie chce robic w domu? Po co mi frajer nie dosc ze biedny, leniwy, to jeszcze przydki I jakis obszczymor? Nie zamierzam zadnego frajera utrzymywac, wiec mozecie mnie nazywac materialistka....wcale mi to nie przeszkadza. Nie dam sie wykorzystywac tylko dlatego, zeby jakis buraczany frajer nie nazwal mnie materialistka.....wtedy znalazlby sie inny stek wyzwisk. Gardze I brzydze sie takimi stracencami, ktorzy chca lekko przejsc przez zycie na garbie kobiety. Ja pracuje, to facet tez moze!

Gość nrGG42477073
:) malo facetów znasz autorko jestes glupia i ograniczona !!

Gość gość
A po co mi kobieta ktora bedzie leciala na moja kase, wyglad i pozycje spoleczna. Wmawiajac mi, ze dla niej liczy sie wnetrze, dobre serce. Po co mi pasozyt ktory wbije mi noz w plecy w najmniej spodziewanym momencie. Po co mi qrew ktora bedzie mnie zdradzac. Zdecydowanie korzystniejszy jest kontakt z prostytutka.

Gość gość
I gardze takimi pasozytami ktore chca przebujac sie na garbie faceta.

Gość gość
I vice versa! A faceci leca niby na co? Na osobowosc? Oczywiscie ze na wyglad.....a I statuses spolecznym tez sie interesuja. Sami jestescie materialistami, a nam zarzucacie to samo. Kobieta w zyciu robi wiecej wiec nalezy jej sie wasza kasa. Darmo umarlo!

Gość gość
Widzicie naiwni idealisci, lekkie provo sprawilo, ze chociaz jedna rozprula sie i ujawnila co tak naprawde liczy sie dla kobiet. One wszystkie takie sa i kochaja tylko i wylacznie za kase, wyglad i wladze. Tylko wstyd im sie przyznac do tego, nawet przed samym soba.

Gość gość
co robi więcej?