Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 83 cm obwodu w biodrach

Polecane posty

Gość gość
otyłość przy 88 cm w biodrach?:O litości:O

Gość gość
przede wszystkim osoby filigranowe, to osoby NISKIE, bo tylko takie określa się tym mianem jeśli takie są osoby wysokie określa się już mianem drobne ja nie jestem specjalnie wysoka, ale i nie niska natomiast mam 88 cm w biodrach przy wzroście 169 cm, ważę 50 kg i nie jestem wychudzona, bo jestem właśnie drobnej budowy mówienie, ze ktoś kto ma 88 cm w biodrach jest otyły jest po prostu śmieszne poza tym wiele osób nie ma pojęcia gdzie faktycznie należy mierzyć obwód bioder i często pomiar ma się nijak do rzeczywistości bioder nie mierzy się na kościach miednicy, a tak najczęściej mierzą się kobiety w tym miejscu to ja mam 78 cm

Gość gość
mam 31 l dwoje dzieci i 85 cm w biodrach.

Gość gość
Mam 83cm w biodrach, 168cm wzrostu, wiek 30+. Urodziłam naturalnie 2dzieci bez zadnych problemow o masie ponad 4kg. Mam tylko jeden problem- znalezc fajne ciuchy w takim rozmiarze :/ cos polecicie?

Gość gość
współczuję porodu przy tak wąskiej miednicy :o

Gość gość
takie biodra kwalifikuja sie tylko do cesarki i dziekuje za taka figure uciosana z kolka

Gość gość
Bzdura! szerokosc bioder nie jest wyznacznikiem kwalifikacji do cc. Porod sprawny, przyjemny, bez zadnych znieczulen.

Gość gość
no ja tez mam takie małe bioderka- w biuscie i pasie takze- najgorzej jest kupic fajne spodnie, by nie leciały z tyłka

Gość gość
Dokladnie! Gdzie kupic spodnie... uwielbiam Simple- wielkie. Morgan jest niezly, ale potrzebuje "cos" bardziej stonowanego do pracy. Licze na polecenie sklepow z rom 32

Gość gość
ja z większością rzeczy latam do krawcowej

Gość gość
a ja lubie takie szczuplaki filigranowe kobietki, ktore wszyscy uwazaja za chudzielce. Moze jest jakas samotna do 32 lat ? kafeteriusz29@interia.pl