Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ginekolog NFZ Sosnowiec ewentualnie Katowice

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, czy może mi któraś z Was polecić naprawdę dobrego ginekologa najlepiej kobietę na NFZ w Sosnowcu ewentualnie w Katowicach?

Podobno jest dobra w przychodni kolejowej w Sosnowcu, dużo mam mi ją polecało (dr Krzyżakowa) jednak z doświadczenia z przychodnią koło LO Staszic - to ja w Sosnowcu wolę chodzić prywatnie, strasznie mnie to szarpie po kieszeni, ale z opieki i podejścia lekarza jestem 100% bardziej zadowolona.

Gość gość
prywatnie chodzę i mam świetnego ginekologa ale co dwa m-ce 150 zł nie chce mi się tracić dlatego szukam na nfz Od krzyzakowej akurat uciekam.... jakieś inne propozycje?

Gość gość
W Katowicach polecam w Centrum Medycznyn Graniczna Pani dr Anna Cygal tylko sa duze kolejki i czasem trzeba dlugo czekac, ale jest na prawde swietnym fachowcem i zawsze wyslucha i odpowie na wszystkie pytania. W tym centrum mozna sie zarejestrowac przez internet co dla mnie jest duzym plusem. W tej samej przychodni jest tez Pani dr Anna Heinrich-Kupka - rowniez polecam.

Gość gość
na hallera pogoń jest super ginekolog kobieta aldona olszówka. Poecam serdecznie a usg prywatne na legionów u jackiewicza

Gość gość
do gość z 7:55 bardzo Ci dziękuje :) mam nadzieję że załapę się jeszcze w tym roku na wizytę u dr cygal na nfz :)

Gość gość
Okolo 20-25 kazdego miesiaca w centrum med. graniczna ur******aja wizyty na kolejny miesiac. A telefonicznie mozna sie chyba bez przeszkod zapisac na dowolny termin tylko dzwonic trzeba do skutku bo tam jak w kazdej przychodni rzadko odbieraja. :-P

Gość gość
do gość z 7:00 dzwonie i dzwonie, może się dodzwonie dzisiaj ;) dzięki :)

Gość gość
Patrzylam w necie i na ten rok to juz chyba kiepsko bedzie z wizyta...

Gość gość
a wiesz ile kosztuje wizyta prywatnie to najwyżej odżałuję ;)

Gość gość
A czemu uciekasz od Krzyżak? Ja też jej nie polecam...