Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dzieciaci won

Do wolnych facetow z dziecmi I nie tylko

Polecane posty

Gość Dzieciaci won

Irytujace mnie dzieciaci faceci podbijajcy do bezdzietnych kobiet. I co taki frajer sobie mysli? Ze bezdzietna panienka bedzie chciala faceta z dzieckiem/cmi? Ze ew jej dzieci nie beda tymi najwazniejszymi, pierwszymi, ze zawsze bedzie sie gdzies tam krecic matka jego dzieci I jeszcze bedzie musiala sie pogodzic z tym, ze kasa jaka powinna isc na jej dzieci pojdzie na dziecko jakiejs baby. Do tego ta swiadomosc, ze facet nie bedzie prawdopodobienstwo chcial juz wiecej dzieci, wiec swiadomosc panienki tylko do r******a. A ci kretyni jeszcze sie oburzasz, ze taka kobieta ich nie chce. Weekendowi tatusia z bozej laski szukajacy kolejnej ofiary. Jednej juz zycie spaprali, to szukaja nastepnej. Nigdy w zyciu jako panna bez dzieci nie zwiazalabym sie z dzieciatym facetem. Co innego, gdybym miala juz swoje, wtedy tak...przynajmniej nie nalegalby na kolejne. Facetom z dziecmi mowie zdecydowanie NIE !!!

Gość gość
Dalczego , każdy chce być kochany! A czy to zły wizerunek kiedy ojciec wychowuje dzieci?

Gość gość
A samotne matki nie lepsze

Gość gość
zły wizerunek? przecież autorka wyraźnie napisała dlaczego jesteście `gorsi` od nie dzieciatych...popieram autorkę.

Gość I tak mnie żadna nie chciała
mam prawie pełnoletnie dziecko. Nigdy na nie nie łożyłem, nie kontaktowałem się, a i tak jestem sam

Gość gość
racja, samotne matki- to też żal nawet mówić. tylko desperaci się na takie godzą

Gość I tak mnie żadna nie chciała
Ja nikogo nie porzuciłem. Żona wystąpiła o rozwód. Ma to co chciała.

Gość Tojatuiteraz
Popieram autorke. Tez bym nie chciala dzieciatego. Jestem panna I nie mam dzieci. Tylko wolni

Gość gość
Nie tylko r******a szukaja jeszcze opiekunki do swojego bachora

Gość gość
facet kawaler- źle prawiczek - źle Widać, że kobiety lecą na żonatych r****czy :P

Gość pierwszy gosc
Troche jest w tym racji, bo zwiazek z mezczyzna po przejsciach wiaze sie z wieloma utrudnieniami. To fakt. Mysle jednak, ze jeszcze wiecej utrudnien niesie za soba zwiazek samotnej matki z rozwodnikiem, ktory tez ma dzieci. Bo wtedy moze np zaistniec taka obawa, ze swoje dzieci traktuje lepiej, a moje gorzej. Pod choinke swoim dzieciom kupil cos drogiego, np.rower, a moim zestaw typu czapka, szalik i rekawiczki. Takie nierowne traktowanie. Same dzieci moga sie nie lubic. Dziecko takiego "weekendowego tatusia" bedzie mialo zal, ze do wlasnego dziecka przyjezdza raz na 2 tygodnie, a z obcymi dziecmi mieszka non stop. Rodziny tzw.patchworkowe, to moim zdaniem cos bardzo trudnego. A swoja droga, zapominacie o jednym: nikt nikomu nie nakazuje wiazac sie z dzieciatym. Jezeli jakas kobieta tego chce, to jej sprawa i nie ma co krytykowac.

Gość taka tam jedna se
ale tu chyba była mowa o tym, ze autorke zaczepiają faceci dzieciaci i mysla ze ona ich zechce. mowa o facetach którzy maja dzieci, ale dzieci sa wychowywane przez matke, a nie ojca....standard zresztą! zresztą co za roznica. rzadk który facet podejmuje się wychowywania własnych dzieci. zwykle zwala to na była. tez jestem na nie w przypadku kiedy kobieta nie ma jeszcze swoich pociech

a jak trafi swoj na swego,to przeciez i tak nie bedzie wazne co ma,a czego nie ma - sobie beda sami budowac cos swojego i nowego

Gość gość
u mnie odpadają rozwodnicy wdowcy żonaci dzieciaci ,wolałabym być sama

Gość gość
ale z was hipokrytki jak chodzi o samotną matkę to mówicie, że każdy ma prawo do bycia kochanym

Gość gość
a mi mojego już byłego dzieci nie przeszkadzały to jemu coś odwaliło

Gość gość
no bo jak cie miał tylko do bzykania. był z toba i czekal na ta wlasciwa. bylas tzw na przeczekanie.

Gość gość
ja takiego trafiłam i byłam z takim kilka miesięcy ale w końcu się rozstaliśmy bo stwierdziłam ze nie będę wychowywać jego dzieci,od tego jest matka.wiem teraz że popełniłam błąd.Na początku po zerwaniu z nim było ciężko ale potem oczy mi się otwarły i inaczej myślałam.Nie żałuje że skończyłam ten związek. Będę spotykać się z bezdzietnymi.

Gość gość
ale jak facet nie chce kobiety z dzieckiem to tchorz, cham i swinia. Widzicie jak to fajnie? :D

Gość Sandy312
Nie ma co się oburzać. Mnie też nie interesują faceci z dziećmi, więc jakby taki do mnie uderzał to po prostu nie dałabym mu szansy. Jednak są różne kobiety. Niektórym to nie przeszkadza. Jeszcze inne z kolei może nie chcą mieć własnych dzieci, więc pomyślą sobie, że to świetna okazja, bo facet już się spełnił jako ojciec i ona nie będzie musiała rodzić.

Gość gość
I jeszcze straszne wymagania mają względem partnerki,najlepiej zeby jeszcze dziewicą była!

Gość Jeronimo 38
Jestem samotnym ojcem.OD niedawna spotykam sie z kobietą bezdzietną, ale zdaje mi sie ,ze ona nie akceptuje mojej mlodszej corki,wrecz jej nie lubi.Starszą chyba lubi, ale do mlodszej ma takie zimne podejscie

Gość gość
gość Nie tylko r******a szukaja jeszcze opiekunki do swojego bachora _________ Takiego samego bachora ulęgniesz, gdy założysz własną rodzinę, więc wyrażaj się odrobinę kulturalniej o cudzych dzieciach, jeśli nie chcesz, żeby na twoje dziecko mówiono w przyszłości bachor.

Gość gość
Spadaj macioro!