Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To jednak prawda że dzieci z zagraniczymi imionami pochodzą z nizin intelektualn

Polecane posty

Gość gość

Mamy w grupie przedszkolnej 6letnią Jessikę. Najbardziej tępe (tak tępe, i możecie się oburzać) dziecko z całej grupy. Nie potrafi nawet powtórzyć słowa z języka ang, nigdy nic nie wie, nic nie mówi, a zapytana o cokolwiek patrzy się w ciebie jak wół w malowane wrota. Matka nieokrzesana, bez jakiejkolwiek ogłady, jak przychodzi po córkę do przedszkola to gada tak głośno, że słychać ją na piętrze. Kolejne dziecko, Brajanek, robi demolkę co dzień u siebie w 3latkach, mamusia lat 21, tatuś z szalikiem klubowym i jednorazówką browarów przyszedł kiedyś odebrać syna z przedszkola. Twarz poorana, włosy jakby od poł roku nie obcinał. Szkoda gadać.

Gość gość
Masz rację. U mnie w podstawówce była dziewczynka, która się strasznie słabo uczyła, sepleniła, nie myła się w wieku dojrzewania bo nie miała łazienki w domu i śmierdziało od niej potem, ojciec lubił popijać z kolegami. A jej imię? Angelika.

Gość gość
a z moja corka chodzi doprzedszkola maly Olivier -fajny ,sympatyczny ,wesoły ,kolezenski i mala Zosia szkoda gadac ......

Gość gość
Znaczy w klasie, bo w całej szkole było więcej takich okazów. Była też Angela w starszej klacie, która była co rok w innej szkole bo matka była z różnymi konkubentami i często zmieniała miejsce zamieszkania. Angela chodziła w wyzywających ubraniach, z wielkim dekoltem podkreślającym obfity cyc, miała włosy obcięte na chłopaka, zamiast plecaka nosiła wyćwiekowaną skórzaną walizkę jak kufer na kosmetyki, skórę zamiast kurtki i papierocha (typową gruba rurę) w gębie. Dzieciak wówczas 13-14 lat.

Gość gość
My mamy taką Nikolkę, 3latka, prawie nic nie mówi, jest za to złośliwa i po prostu wredna. Matka przychodzi w tandetnej miniówie i szpilach jakby z nocnej zmiany wracała. Wiecznie się śmieje i szczerzy kły, jak się jej powie, że Nikolka się źle zachowywała to ona się cieszy i ogólnie wyraz twarzy jakby się z mózgiem minęła. Kolejny Patryczek, lat 5. Bije dzieci, złości się jak nie jest po jego myśli, rzuca po podłodze, ma problemy emocjonalne, chodzi z rodzicami do psychologa ale to i tak nic nie daje.

Gość mama w czerwonych szpilkach
niestety w wiekszosci przypadkow tak jest, ale nie zawsze. Moja corka ma imie zagraniczne i nie w sumie, bo funkcjonuje ono i w Polsce i uwazane jest za patologie:D Mieszkamy za grnaica co prawda, ale corka odziedziczyla imie po waznej dla mnie osobie, ktora tez z zadnej patologii sie nie wywodzila.

Gość gość
Nie prawda, bywa, że pochodzą ze związków mieszanych, weź to pod uwagę niemotao umysłowa :D

Gość gość
Nie prawda, bywa, że pochodzą ze związków mieszanych, weź to pod uwagę niemoto umysłowa :D

Gość gość
Nie pochodzą ze związków mieszanych bo widzę co jest w papierach

Gość gość
debile

Gość gość
Też myślę że to prawda ;). Znam taką co jej 4 dzieci mają zagraniczne imiona, dzieci rozwydrzone, a ona tępa jak but :D

Gość gość
To prawda, Kewiny, Brajany, Alany, Dżesiki i Nikole wywodzą się najczęściej z nizin społecznych. Wykształconych rodziców cech**e większa wyobraźnia w doborze imion.

Gość gość
Na szczęście w temacie nadawania imion coś jakby drgnęło - dziś na chrzcie, którego byłam świadkiem chłopcy otrzymali imiona Adam i Stefan.

Gość gość
Stefan pewnie przez pamiętniki wampirów:p

Gość gość
no to super, bo na ostatniej mszy z chrztami na jakiej byłam była: oliwia i mila :o tragedia i tragedia rzeczywiście coś drgnęło :o

Gość gość
Drgnęło - w 3cim co do wielkości mieście tego kraju Oliwie I Brajany na chrztach nie występują :P

Gość gość
Mila całkiem do rzeczy, żadna tragedia.

Gość gość
Ja znam trzynastoletnią Kimberly która mieszkała do piątego roku życia w Uk, potem z rodzicami wróciła do Polski i już ludzie się przyzwyczaili do jej imienia.

Gość exdebillmobilny
Tragedia to ta dyskusja, mam nadzieje, ze nigdy nie poznsm imion dyskutantek

Gość gość
mila to taka sama patologia jak nikolka

Gość gość
Mila? To odrębne imię? Wygląda na skrót od Emilii lub Kamili.

Gość gość
Jest takie imie Milena. Zastanawiałayscie sie kiedys, ze te dzieci po których tak jedziecie nie sa niczemu winne ? przeciez nie wybraly sobie rodziny, ani imienia.. Płakac to nalezy nad rodzicami I dyskutantkami tutaj, wszak jesteście w wiekszości z tego samego pokolenia..:P

Gość gość
Tylko intelektualna nizina takie "tematy" tworzy i potakuje jak kura .gdak,gdak,gdak...

Gość gość
jessicki,jessika itd to niewypaly zawsze

Gość gość
jak przeczytalam ten topic to az sie boje dac swoje dziecko do przedszkola, nie ma imienia zagranicznego ale typowo polskie, ale jak czytam jakie z was przedszkolanki, to az strach oddac wam dziecko pod opieke... Skad wy sie wzielyscie, czy was matki za szafa trzymaly, czy moze z jakiejs glebokiej wsi przyjechalyscie i nie zauwazylyscie, ze zyjemy w dobie globalizmu, swiat staje sie coraz mniejszy, ludzie migruja, a z PL, tego wychodka, obozu smierci, uciekaja. Z Syrii, gdzie jest wojna ucieklo 600 tys osob, z PL, gdzie zandej wojny nie bylo prawie 3 mln I wciaz chca uciec. Wy sie wogole cieszcie, ze mozecie jeszcze pracowac w PL jako przedszkolanki, bo ja sie wogole dziwie, ze w PL rodza sie jeszcze jakies dzieci, przeciez trzeba albo byc krotkowzrocznym idiota, albo samobojca, albo ogromnym egoista, zeby rodzic dzieci w PL, zeby w przyszlosci zyly w kraju wiecznego duposcisku, wyscigu szczurow, braku perspektyw i wiecznego niewolnictwa...

Gość gość
w dobie globalizacji (nie globalizmu) Nicole Maliniak to wiocha nad wiochami. tyle w temacie

Gość gość
czyli jestes idiotka skoro twoje dziecko bedzie chodzic tu do przedszkola? gratulacje :)

Gość gość
Zadna wiocha,tylko u was sloma :O

Gość gość
nie ma co generalizować, moja sasiadka matka nicolasa choc z biednej rodziny to jednak fajna i ogarnieta dziewczyna. matki nikolek tez znam-jest ok. mam kolezanke, matke 5 dzieci, z wyplaty 1500 i ma liceum, swoje dzieci nazywa bardzo fajnie-maria emilia, i jakies inne fajnie brzmiące z wyobraźnią zwroty. uważam ze to rodzina na poziomie.

Gość gość
Tez sie z tym zgodze. Akurat ja pracuje w przychodni. Wszystkie pacjentki o takim imieniu sa przhprowadzane wlasnie przez mamusie z nizin spolecznych,tatusiowie alkoholicy,mamy niekiedy tez,rozne rzeczy sie dzieja tam. Nawet jedna ma nikole,to o nich glosno bylo na cala polske,bo coreczka kilka lat sama do sklepu poszla a potem ja znaleziono w pewnej melinie. Ale w druga strone tez to sie tyczy. Przychodza mamusie,ktore uwazaja sie na wielkie paniusie,dzieci ubrane na styl doroslych i sa to zofie,konstancje, franciszki, stanislawy. Imiona byle dalej od dzesik i brajanow. Przeginaja w druga strone.