Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cebulka123

dzieciaki na kompie

Polecane posty

Gość cebulka123

Witam. Mam pytanie.Ile pozwalacie siedzieć dzieciom na kompie. Jak to wygląda u Was w ciągu tygodnia a jak w wekend?

Gość gość
a ile ma lat?

Gość gość
ja im siedzieć na kompie nie pozwalam bo jeszcze komputer by złamali ale przy mogą

Gość gość
Moja ma cztery lata i spędza na komputerze dosłownie godzinę miesięcznie,bo czasami ma taki dzień,że ogląda sobie teledyski z kinder niespodzianki. Ona nie ma pojęcia,co innego można robić na kompie,nie wie,co to takiego gry. Po co tego uczyć dzieci?Nie lepiej bajki,książki,puzzle.Na kompa ma jeszcze czas.Pójdzie do szkoły,pozna koleżanki,to pewnie się trochę zmieni,ale bez przesady.

Gość gość co ma dość
Mój pięciolatek też nie gra ale autorka chyba ma na myśli starsze dzieci, prawda? Czy się mylę?

Gość gość
ja wiem,że zrobię wszystko,że jak córka podrośnie,żeby miała lepsze zainteresowania niż komputer

Gość gość
mój brat zaczynał sie bawić kompem jak miał 3 lata, teraz ma 23 (poszedł do szkoły wcześniej), jest po studiach IT ze stypendium ministerialnym i pracuje za granicą w międzynarodowej firmie IT zarabiając 24 tysiące zł (po przeliczeniu) w swojej pierwszej pracy - a nie jest na żadnym kierowniczym stanowisku, zwykły programista i trener....więc zrobię wszystko żeby moje dzieci miały komputer w jednym palcu, zwłaszcza w czasach, kiedy obsługa komputera powinna być znana lepiej niz co innego

Gość gość
9,5 latek 2 godziny dziennie po 1 godzinę przed szkołą i po w weekend praktycznie wcale bo wybywamy z domu albo jedzie do babci i wówczas laptopa nie zabiera ,dziadek ma co prawda komputer ale wiem że nie siedzi przy nim bo zamula ,3 latek ogląda pralki na you tube tak w tyg z 2 razy jak go najdzie ochota 15 min .