Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do mam pobierajacych zasilek rodzinny

Polecane posty

Gość gość

otrzymuje na dwie córki po 77zł wiem, że na dziecko 6 letnie jest już tych pieniążków więcej Jak to dokładnie wygląda. Moja starsza córka tydzień temu skończyła 5lat. Czy w tym kolejnym/nowym rodzinnym w 2014 załapuje sie na ten pułap dziecka 5letniego czy już 6-cio? Teraz gdy skończyła 5? Czy jak skończy 6? Pozdrawiam

Gość gość
wiecej kasy czyli 106 zł jest juz od 5 lat. moja corka w marcu 2014 roku skonczy 5 lat. skladalam papiery na rodzinne i dostalam decyzje. przyznali mi rodzinne od 1 listopada do 31 pazdziernuka 2014. w tym ze od 1 listopada do 31 marca 2014 - dostane 77zl,'' nastomiast od 1 kwietnia juz dostane 106zł. no i tez dostane te 100zl na rozpoczecie roku, ale to dopiero we wrzesniu 2014 tak to u mnie wyglada.

Gość gość
77zł na dziecko w wieku do ukończenia 5. roku życia, 106 zł na dziecko w wieku powyżej 5. roku życia do ukończenia 18. roku życia, 115 zł na dziecko w wieku powyżej 18. roku życia do ukończenia 24. roku życia.

Gość gość
Będziesz odstawała na nią więcej od następnego miesiąca po jej 5 urodzinach, więc już niedługo :) Chociaż różnica nie jest duża, bo na starsze dziecko to jest zdaje się 106 zł. I we wrześniu 100 zł na wyprawkę do szkoły/ zerówki.