Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

4 tydzień ciąży ekkie bóle niepokoję się

Polecane posty

Gość gość

Wg ostatniej miesiączki jestem w ostatnim dniu czwartego tygodnia(4 testy pozytywne).Wizytę mam za tydzień.Niepokoi mnie pobolewanie w podbrzuszu i krzyżu.Raz na środku,raz z lewej strony.Pytanie do ciężarnych i mam:czy wy też miałyście takie objawy na początku ciąży?

ja mialam delikatne bole jak na @, do tego bylam zmeczona, nic wiecej, dodam ze takuw bole odczuwalam w terminie teoretycznej miesiaczki przez kilka miesiecy bedac w ciazy, spokojnie :)

tak :) to normalne raczej, ja mialam bole podobne do tych na okres(dosc mocne jak zawsze )

Gość gość
dzięki dziewczyny,jestem spokojniejsza :)

Gość gość
ja mialam takie same bole na poczatku jak sie dowiedzialam o ciazy czyli w 5 tygodniu. w 10tym tygodniu wrocily te same bole i niestety okazalo sie, ze ciaza obumarla. uwazaj na siebie, powodzenia.

a ja dodam ze moja ciaza mimo bolu ( delikatnego) donoszona do 42 tyg. i jeszcze rozwiazana przez cc bo maly nie chcial wyjsc :) ale co najwazniejsze, cala ciaze uwazalam na siebie bardzo, maz bardzo sie staral zebym nie musiala sie nadwyrezac, ciaza uzyskana przez inseminacje po dlugim leczeniu dlatego tez uwazalam ba siebie bo duzo nas to kosztowalo pieniazkow i nerwow,

Gość gość
Mnie bolało i podbrzusze, i jajniki - rozrywało mnie :o. I urodziłam zdrową córcię :). Spokojnie nic nie będzie ;)