Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cholernie prozny temat

Polecane posty

Gość gość

Jestem tak cholernie brzydka, ze szok:( Zazwyczaj w d***e mam wyglad, nie patrze w lustro i mam to ogolnie gdzies.. ale jak już sie raz na rok sobie przyjrze to taki dół, że szok.. Niska, nogi krótkie.. cyckow prawie brak - male B:/ rozmiar 36/38 ale co z tego jak sylwetka beznadziejna.. twarz c*****a,na zebach mam przebarwienia, nie mam kasy na licówki a wybielanie nic nie daje.. wlosy - teraz wypadaja mi garsciami, a tak o nie dbam, zapuszczam a one nie chca rosnąc, ani to krecone, ani proste.. w ogole w żadnym uczesaniu nie jest mi dobrze.. chodze jak bezdomna, bo mi sie w glowie pieprzy i wstyd mi wygladać "bogato" - czyli ładnie,normalnie.. do tego jestem pusta jak bęben maszyny losującej przed zwolnieniem blokady.. wielkie zero. I nikt mnie nie lubi:( Wiem, wiem, wiem temat pusty i głupi jak ja. zazwyczaj nie mysle o wyglądzie, bo wiem z góry, ze to przegrana sprawa, ale co jakiś czas jak się sobie przyjrze to mam tak jak teraz i musze się wyżalić.. a teraz pewnie mnie jeszcze zjedziecie:(

Gość gość
A operacje plastyczne?

Gość gość
nie mam kasy

Gość gość
A jakbys miala to co bys w sobie zmienila? Z twarzy?

Gość gość
W ogole najchetniej w ogóle byłabym kims innym. Zarówno jeśli chodzi o wyglad jak i charakter, osobowośc.. Ale w realnym świecie to chyba bym sie nie zdecydowala, bo za bardzo lubię naturalność.. ale p*****le. nie lubei swojego wygladu, ale boje sie sztucznosci bo nie lubie oszukiwać ludzi. Bałabym sie nawet przefarbować, bo wole byc naturalna..

Gość gość
Wsadź sobie kij w d**ę.

Gość gość
dzieki, sam sobie wsadz.

Gość gość
Zapraszamy na najlepszy polski portal poświęcony ciekawostkom... Jak to mówi stare polskie przysłowie: "Im mniej wiesz, tym dłużej żyjesz" może i jest trochę w tym prawdy, ale nie do końca. My postaramy Cię przekonać, że warto wiedzieć więcej. Dzięki ciekawostkom zawartym w portalu możesz dowiedzieć się więcej o otaczającym Cię świecie, dzięki nim możesz zabłysnąć w towarzystwie, itd... - jaka dawka jadu kiełbasianego zabije człowieka? - jak długi jest mur chiński? - jak wysoka jest Wieża Eiffela? - ile szkód dla środowiska może wyrządzić jedna zużyta bateria? - jaki jest seksualny rekord świata? - ile lat miała najmłodsza matka? - dlaczego Fort Boyard nigdy nie spełnił swego zadania? - jak bogaty jest Bill Gates? - dlaczego już w niedługim czasie będziemy potrzebować drugiej planety? Te i masa innych ciekawostek czeka na Ciebie!!! ZAPRASZAMY!!! <<<<<<<<<>>>>>>>>> >>>>>www.CzyWieszZe.xaa.pl<<<<< ------------------------------------------ POLUBCIE NASZ PORTAL I POMÓŻCIE NAM SIĘ ROZWIJAĆ!!!!

Gość gość
ha..ha..ha..Mam podobnie :-) Ale wiesz co? Chyba różnimy się tam, że ja jestem optymistką:-) To, co "da się naprawić" (minimalnie, bo nie lubię sterczeć przy lustrze) to nad tym pracuję. Włosy mam do kitu. Jak są krótkie ro odrastają szybko a poźniej...jakby w jakiś marazm wpadły i rosną wolniej niż z szybkością jaką porusza się ślimaki! Aby sobie pomóc, przeglądnęłam stronki internetowe z fotkami z krótszymi włosami, i po prostu pogodziłam się z faktem że moje włosy nadają się na krótszą fryzurę i tyle. Więc poszłam do fryzjera (faceta! bo baby za dużo gadają i mnie to denerwuej), wytłumaczyłam o co mi chodzi, on troche skorektował mój pomysł, zrobił co należało i teraz czuję się dobrze z moimi włosami i fryzurze. Pocieszę Cię bo moje cyce są mniejsze od Twoich. Trudno, Natury nie przeskoczę i operacja powiększenia mnie nie interesuje. Kupuję biustonosze z poduszeczkami i git :-) Jestem niska, z krótkimi girami i co mam zrobić? Powiesić się? Coś Ty! Szukam ciuchów z wysokim stamen, noszę butki na wyższych obcasach (nie za wysokich bo giry bym se połamała :-) ) I jest dobrze. Nie przejmuj się. To co możesz skorektować (tanio i wedle swoich zasobów finansowych) to skorektuj, a resztę..pal licho:-) Powodzenia i nie marudź! Rusz główką a będzie dobrze. Z czasem "bogatość" wejdzie Ci w krew.

Gość gość
Dzięki.. Chyba pójde jutro pobiegam..

Gość gość
Kurde blade! Przepraszam za literówki! (muszę przestawiać klawiaturę i czasami nawala) :-)