Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mavrica

Studia się skończyły a uczucie pozostało

Polecane posty

Gość Mavrica

Nie mogę zapomnieć o znajomym z uczelni :(

Gość Mavrica
Chyba nigdy się z tego nie wyleczę... Świadomość, że nasze drogi się rozeszły, sprawia, że mam wszystkiego dość.

Gość Mavrica
Nikt nic nie napisze, nie pomoże?

Gość gość
hmm.. chcesz działać czy zapomnieć?

Gość Mavrica
Jeszcze działać. Mam go w znajomych na fejsbuku, myślałam, żeby zagadać, ale zawsze się go wstydziłam i wstydzę nadal :(

Gość Mavrica
Zagadałabym, ale on jest dość specyficzny. Mało mówi, jest odludkiem i dlatego zawsze się go bałam.

Gość gość
aha, no to tym bardziej go zagadaj napisz mu, że wydaje ci się interesujący i myślisz że razem moglibyście miło spędzić czas :)

Gość Mavrica
Chyba będę musiała się przemóc. Strasznie mnie zaintrygował ten chłopak, wydaje się mieć dużą wiedzę i ciekawe zainteresowania, no i słuchamy podobnej muzyki.

Gość gość
wal do niego

Gość gość
Po co jej gadacie, że ma pierwsza zagadać? Nie ma nic gorszego niż prosząca o zainteresowanie panienka. Zainteresowany facet zawsze sam zagaduje.

Gość Mavrica
No tak, ale nie ma już zbytnio okazji, żeby się spotkać. On robi magisterkę z tego samego kierunku co do tej pory, ja zaś zmieniłam kierunek i studiuję w innym mieście (co prawda niedaleko od dotychczasowej uczelni, ale jednak).

Umów się z nim i pogadaj, jak ktoś twierdzi że to facet powinien robić, to niech tak sobie żyje, ale nie naśladuj.

Gość gość
Umów się z nim i pogadaj, jak ktoś twierdzi że to facet powinien robić, to niech tak sobie żyje, ale nie naśladuj. Niektórzy faceci nadal tak robią, ciapy i oczekujący na nie wiadomo kogo tego nie potrafią.

Gość Mavrica
No dobrze, spróbuję, ale zawsze się stresuję w jego obecności.

zamiast się sugerować społecznymi stereotypami zacznij widzieć w ludziach ludzi 🖐️

Ja bym Ci radził tak, zaproś go, umów się z nim, poznaj go, wcale nie musi Ci się spodobać na spotkaniu, więc miej to na uwadze.

Mavrica - ludzie są różni. jedni sami podchodzą, do innych trzeba podejść. spróbować nie zaszkodzi, a skoro już się nie widujecie, to dużej wtopy nie będzie - nawet jeśli cię oleje. | i fajny masz nick, bo słoweński ;)

Gość Mavrica
Dzięki Alicja, to tak z racji kierunku, jaki obecnie studiuję ;) Wiem, że muszę przełamać tę okropną nieśmiałość i w końcu jakoś się do niego zbliżyć. Grunt tylko, żeby nie wyszło to nieporadnie, a moje intencje nie zostały źle odebrane.

Gość gość
Ja z kolei nie zapomniałam o chłopaku ze szkoły średniej, a widziałam go ostatnio 12 lat temu.

11.11.13 gość Ja z kolei nie zapomniałam o chłopaku ze szkoły średniej, a widziałam go ostatnio 12 lat temu. A kogo to obchodzi ? przeminęło z wiatrem... było próbować jak miałaś okazję

Gość Mavrica
Gość - masz z nim kontakt?

Gość gość
Panienki mają podrywać facetów? :D Tacy poderwani faceci mają żal do kobiet, że mają za krótkie nogi lub małe cycki a jak samiec sobie wybierze to pretensje musi mieć tylko do siebie. I jak myślisz on załatwia teraz sprawy jeśli nie ma stałej partnerki? Mięso mu samo do łóżka wskakuje? Nie, musi sobie poderwać lub zapłacić, więc i do ciebie może się odezwać. Gdybyś mu się podobała już dawno by to zrobił.

Wierzysz w to że faceci podbijają do każdej i do wszystkich panienek które im wpadną w oko ? :)

Gość gość
Nie widzę przeszkód.

Gość gość
Do każdej, która jest atrakcyjna nie podbijają, ale gdyby mu się naprawdę spodobała to by ją podrywał.

Gość gość
Przecież piszę, że faceci nie podrywają każdej, która się podoba, a taką która naprawdę wpadnie w oko.