Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stysis

Ciaza pozamaciczna Beta 2100

Polecane posty

Gość Stysis

Dziewczynki, Okres miałam 19 września, potem obrona mgr, a ze zawsze miałam nieregularne cykle to brak okresu nie zdziwił. Kiedyś miałam podejrzenie policystycznych jajników. Ale na szczęście diagnoza nie potwierdzona. Pierwsza beta była 97listopada i wyniosła 341. Kolejna 9 listopada - 1161. Następnego dnia pojechałam do szpitala. Czułam lekki ból w podbrzuszu Kolejna beta 2100. Na usg nie widzą pecherzyka ciazowego. Podejrzewają ciaze pozamaciczna. Co robić? Co myślicie?

Gość Stysis
Czy jest szansa ze to jednak nie ciaza pozamaciczna?

Gość gość
z taka beta i podejrzeniem ciazy pozamacicznej juz powinnas lezec na stole operacyjnym :/

Gość Stysis
Dlaczego? Żadnego pecherzyka nie znaleźli

Gość gość
nie musza, rosnaca beta mowi wszystko, smigaj do lekarza!

Gość Stysis
Jestem od wczoraj w szpitalu. Czyli nie ma szans na dzidzia?

Gość kiniak31
i jak tam Stysis? szansa jest zawsze.... przy becie powyżej 1000 pęchęrzyk powinien byc juz widoczny w macicy.... ja miałam betę 870 pod koniec 6 tygodnia - była to ciąża pozamaciczna. Ważne w tym wypadku sa przyrosty bety (których ja niestety nie badałam)...

Gość cud_miód_i_orzeszki
Cześć dziewczyny, Właśnie leżę w szpitalu z podejrzeniem ciąży pozamacicznej. USG robione wczoraj i dziś nic nie pokazuje ani w macicy, a nie w jajnikach, i jajowodach. Lekarze mówią, że to raczej nie możliwe, aby była pozamaciczna. Przyrosty bety mam prawidłowe przed wczoraj 3000 dziś mam 5000... Jedynym objawem jaki mnie nie pokoi jest lekkie krwawienie z pochwy. Zatoce Douglasa nie mam jednak płynu, moje endometrium to 21 mm. Czy któraś z Was była w podobnej sytuacji?