Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Naajmniej pretensjonalne ime ASIA

Polecane posty

Gość gość

Tak rzadko teraz nadawane... Mała Asia Duża Joanna Zawsze pasuje-do każdej dziewczynki czy kobiety stara czy młoda

Gość gość
Moja córka 2 letnia ma tak na imie-ewenement w piaskownicy posród majek oliwek i julek:)

Gość gość
Ja jestem Joanna, wlasnie wczoraj zastanawialismy sie z mezem czemu nie nadaje sie tego imienia. Znam Asie, ale dorosle, zadnej malej dziewczynki.

Gość gość
Niby pasuje ale dla mnie brzydko brzmi. ale dużo jest takich imion- Anka, Gośka, Kaśka, Magda. Zależy co komu odpowiada. Ewenementu żadnego tu nie widzę.

Gość gość
Jest trochę dziewczynek o tym imieniu. pracuję w szkole- w zeszłym roku miałam Asię u siebie w klasie. Na pewno była jeszcze jedna w klasie równoległej i w klasie rok młodszej. Nie wiem jak w innych klasach bo statystyk nie prowadzę ale wcale nie jest to jakieś wybitnie rzadko spotykane, w dzisiejszych czasach, imię.

Gość gość
Asia- k***sia :( niestety to imie oprocz tego, ze jest brzydkie w mojej opini to w czasach szkolnych takiego typu przezwiska krolowaly. Czy krolowac beda nadal czas pokaze. Majac na fakt, ze matkom teraz odbija pewnie podszepna cos swojemu dziecku.

Gość gość
ty cghyba ba głowe upadłas z tymi stwierdzeniami z d**y ja mam na imie joanna , nie wiesz jak infantylnie czułam się przedstawiając się asia , a wiesz jak teraz się czuje jako trzydzistolatka z tym durnym imieniem które pasuje tylko dla niemowlaka od dziecka przedstwaiałąm się joanna ale wszyscy mnie obsmiewali ze tak sztywno i zdrabniali na asia i tak było do mojego 25 roku zycia gdzie moja psychika padała od brzmienia tego imienia , zmieniłam je ale jeszcze do dzisiaj mam po nim traume i gdy słysze gdzies na ulicy asia oblewa mnie w jednej sekundzie pot a serce kołacze jak szalone , nienawidze brzmienia tego infantylnego imienia , nie napisze tu na jakie zmieniłam bo napewno ktos by mnie rozpoznał mam teraz spokój a ile nawstydziłam sie jako dziecko wiem tylko ja

Gość gość
w zyciu nie slyszalam takiego, na sile, wymyslonego przezwiska asia-k***asia :D :D :D jak krolowaly w twoim dziecinstwie to chyba masz teraz z 70 lat i pochodzisz z ciezkiej patologii jak na tamte czasy, skoro wymyslano tak kiepskie przezwiska. ja jestem rocznik 80 i czesto (tak do 85, pozniej juz rzadko mozna bylo spotkac te imie wsrod malych dzieci) nadawano te imie

Gość gość takaona
Również mam na imię Joanna w dzieciństwie Asia ;) Fakt, że kobiet o tym imieniu (w okolicach 30) jest dużo ale dziewczynek niewiele (chyba nie znam żadnej małej Asi) a szkoda bo to ładne imię.

Gość gość
bardzo ładne imię, popularne w czasach mojego dzieciństwa, choć nie tak jak Ania czy Kasia...imię z klasą

Gość gość
Wszystkie Aski jakie znam sa jakies dziwne(to tak lekko powiedziane) I nie mowie tego zlosliwie,ale poprostu fakty stwierdzam imie mi sie nie podoba,no ale to niemi czy komus tam ma sie podobac tylko rodzicom.

Gość gość
Dla mnie z klasą jest właśnie Anna. Te Aśki i Kaśki mi się nie podobają

Gość gość
ja p*****le dla was to wszystko patologia!!!to ,ze jakies barany w szkole smieja sie z innych dzieci swiadczy ,ze pochodze z patologii? czym ty myslisz kobieto bo na pewno nie uzywasz mozgu/a te alany -anale to skad sie teraz biora?durne przezwiska zawsze byly sa i beda.chyba za bardzo zyjesz w swiecie wlasnej wyobrazni i idealnym swiecie.