Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wkurza mnie to

Spotykam się znowu ze swoją byłą ale ona w przerwie sypiała z innymi

Polecane posty

Gość Wkurza mnie to

Jak się o tym dowiedziałem, to od razu przeszła mi ochota na spotykanie się z nią. Nic z tego już chyba nie będzie. Sprawdza się stare powiedzenie, że nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki.

Gość gość
z innymi? to miała ich więcej niż jednego? chyba nie chcesz spotykać się z taką łatwa?

Gość Smerfetka1243
I bardzo dobrze jeżeli sam uważasz że to już nie ma sensu to w to nie wchodź. Po co masz się męczyć w takim związku, skoro ci to nie odpowiada, bez sensu i szkoda czasu.

Gość gość
a Ty ( przepraszam za osobiste pytanie ) "sypiałeś z innymi"...? dlaczego teraz "sypianie" to takie nic ... jak wyjście do kina czy na spacer

Gość gość
kobiety tak mają, że uwielbiają seks bez związku szczególnie upodobały dobie polowanie na żonatych

Gość gość
kobiety uwielbiają seks bez związku??? jjestem przeciwna, ale to śmieszne, że po tylu latach kiedy to faceci tak robili, buntują sie teraz bo kobiety też zaczęły- chociaż sami nie są lepsi

Gość gość
no przecież w tym czasie gdy sypiala z innymi nie była z toba w związku, wiec o o ci koles chodzi? a może miała czekac cnotliwie az jasniepac zmieni zdanie i d niej wroci? i tak mogloby jej zlecieć z kilka lub kilkanaście lat. Cos wam się faceci p******o.....nie jesteście żadna wygrana na loterii, dla której warto poswiecic zycie. Jak ci się nie podoba to znajdz sobie taka, o której kochankach nie wiesz, bo przecież chyba nie myślisz ze kazda wyczekuje na ciebie.

Gość Wkurza mnie to
Ja przez ten czas nie miałem dziewczyny, sporo podróżowałem z kumplami, inwestowałem w hobby itp.

Gość gość
chodzi o to ze jesli ktos sypia ze sobą bez miłości i związku to zwykła d z i w a. proste.

Gość gość
przede wszystkim to powiedzenie inaczej się tłumaczy,nigdy nie wejdziesz do tej samej rzeki,z nazwy tak,ale rzeka płynie,wszystko sie zmienia jak w życiu.,.. jeśli przeszkadza Ci to ,że miała inne życie,poza Tobą,to daj sobie spokój

Gość gość
to w takim razie skoro spianie z kims bez uczucia to d****arstwo, to niezle meskie koorfy z facetow....w końcu wy w tym sporcie przodujecie. Zerwales z nia, to po co jej zawracasz teraz gitaer. Kolejny niezdecydowany fafik z przerosnietym ego. No to dalej podróżuj i oddawaj się swojemu hobby, a laske zostaw w spokoju, niech ma szanse spotkać kogos normalnego a nie jakiegoś niedojrzałego doopka!

Gość Wkurza mnie to
To nie ja z nią zerwałem wtedy, tylko ona ze mną. Nie układało nam się wtedy.

Gość gość
weź z nią zerwij, pomysl ile osób lizała w różnych miejscach i ty jej teraz buzi na dzień dobry, fuj, nie wiesz ze z dzifkami sie nie wiąze?

Gość gość
no to skoro z toba zerwala to nie ludz się ze teraz się ulozy. weź się koles zajmij swoim zżyciem, a nie zawracaj gitary jakiejś ex

Gość Wkurza mnie to
Dlatego chyba właśnie daję sobie z nią spokój.