Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lonelka

Oszukiwanie samego siebie czy istna ciekawość

Polecane posty

Gość Lonelka

Zerwał ze mną chłopak po 3/4 roku. Ja się starałam, robię co mogę, ale ciężko mi jak on trzyma mnie na odległość. Twierdzi, że mnie nie kocha i już nie pokocha.. Tylko często nasze rozmowy, kłótnie, choć nie byliśmy razem kończyły się, że on mnie całował i coś więcej. Pożądanie ? Teraz, gd ost ( często słyszałam, że nie wrócimy nie chce próbować, a potem wracał, sam nw czego chce.. Teraz mówi, że mu nie zależy na mnie. I jestem mu obojętna. Dziwię się jednak, że np. gdy ost. rozmawiałam z jakimś chłopakiem on wziął go na bok < bo to jego przyjaciel> i zaczął pytać o czym rozmawialiśmy, co robiliśmy.. Jego kolega zapytał, że po co mu to wiedzieć skoro jemu nie zależy i wg. a on, że tak jakoś, ciekawość i wg. Do mnie różwnież od razu napisał smsa, gdzie pytał tak sarkastycznie : zabawiłas sie z nim ? i wg.. zaczal pytać o innych, tylko po co ? a na koniec powiedział, że musimy pogadać. I że skoro ja wiem ze go denerwują właśnie inni to czemu mu tego nie powiedziałam, że ktoś mi znów wyznał uczucia.. ? Proszę o pomoc. Nie wiem, już czy to ewidentny koniec czy coś jednak on czuje...

Gość gość
nawet jak cos czuje do ciebie to zachowuje sie jak malolat-po ile lat macie? ja bym sobie nim glowy nie zaprzatala

Nie chodzi mi o zaprzatanie głowy. Jednak on jest dla mnie ważny, bo go kocham. I chcę wiedzieć, bo samej mi ciezko go zrozumiec i szukam pomocy, czy on cos czuje czy nic :(