Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

za chude łydki

Polecane posty

Gość gość
raczej nie bo wiem po sobie. Nawet cwiczenia na palcach jak robiłam to łydki na 2-3 godziny nabierały kształtu i z powrotem są jakie były. Mysle ze tylko wycisk i wyrobienie mięsni cos pomoze. Moja nadzieja w siłowni

Gość luiza2015
powiem ci że gdyby mi chirurg powiedzial ze moje nogi sa ok i nie wymagają operacji to bardzo bym się ucieszyła

Gość luiza2015
może przez krotki okres czasu je robiłas?

Gość gość
w kolanie mam 34,5cm

Gość gość
kiedys chodziłam w spodnicach a teraz mysle ze moje nogi są nie fajne i spodnie zajmuja pierwsze miejsce. No lekarz powiedział ze są ok ale mnie osobiscie sie nie podobają.

Gość gość
ja mam takie łydki i mi się podobają- zresztą ludziom też, więc nic dziwnego, że ci lekarz powiedział co powiedział, bo faceci lubią długie smukłe nogi. znam dziewczyny, które narzekają z powodu zbyt masywnych łydek- ale tak to już jest, że co dla jednych jest ideałem, innym się nie podoba. ale wg mnie zdrowy na umyśle człowiek akceptuje się i nie skupia się nadmiernie na mało istotnych cechach wyglądu. rozumiem posiadanie uzasadnionych kompleksów, ale zeby z łydkami iść do lekarza, to trzeba mieć nie po kolei w bani..

Gość gość
a ty z czym byłas u lekarza skoro masz po kolei...?

Gość gość
widze ze sprawia ci przyjemnosc obrazanie innych. Ty tez powinnas isc do lekarza,ale zapewne nie bedzie to chirurg :P

Gość luiza2015
niepokolei w bani? to chyba Ty masz, tu chodzi o implanty, to dziwnie ze ja mam tak duzo w kolanie, choc na moje oko wyglada na chude

Gość gość
Dziwne skoro jestes zadowolona z siebie to czego tu szukałas? Nie wiesz czym zajmuje sie chirurgia plastyczna? Wiele ludzi robi operacji piersi, oczy,brzuch, wargi sromowe itp. Tu są osoby które myslą ze znajdą pomoc w innych osobach bo wiele osób jest z podobnymi problemami. Skoro jestes zadowolona ze swojego wyglądu to nie wchodz w dział chirurgi plastycznej! Żałosne jest to jak zakomplesione osoby wyśmiewają sie z innych a same nie są lepsze a moze to z żalu ze innych stac na operacje a ciebie nie? Skoro ciebie temat nie dotyczy to nie wcinaj sie prosze.

Gość gość
niczego nie szukałam na forum chirurgii- wątki z najświeższymi odpowiedziami wyświetlają się na głównej stronie jakbyście nie wiedziały. a do lekarza bym pewnie poszła jakbym miała wielki haczykowaty nos albo wargi sromowe na 5 cm- nie neguję uzasadnionych problemów, ale robienie sobie implantów mięśni jest dla mnie komiczne i groteskowe, a "problem" autorki świadczy o tym, że powinna udać się do psychologa albo/i zająć się czymś ciekawym w życiu, bo chyba jest bardzo znudzona skoro sen z powiek spędza jej coś tak trywialnego jak kształt łydek.

Gość gość
musisz przytyc

Gość luiza2015
dobra powiedziałas swoje i zmykaj autorko jak bedziesz miala mozliwość to wklej link do swojego zdjęcia

Gość gość
przytyć? bez jaj. łydki tyją gdzieś w ostatniej kolejności. będzie mieć zad w rozmiarze 40 i wielkie uda, a łydki będą nadal cienkie. zresztą chyba nie chodzi o to żeby mieć na tych łydach miękkie kluchy tylko mięsień. to wszystko można wypracować ćwiczeniami. oczywiście trudniej jak się nie ma predyspozycji i nigdy nie będzie mieć 50 cm w obwodzie, ale zarys mieśni moze zrobić każdy

Gość gość
To ze masz duzy nos i wargi sromowe 5 cm to juz wiemy. Czyli twoim zdaniem mozna robic operacje tylko tych czesci na które ty pozwalasz? Jak masz problem z implantami łydek to napisz do kliniki dr Szczyta bo on właśnie je robi. Skrzyczysz go? Czy zbijesz? A moze oskarżysz że jest psychiczny i jego pacjentki? To jest tak jak dzieci siedzą w internecie. Weź się dziecko do nauki a nie wcinasz się w rozmowy dorosłych. Życze szóstek w szkole.

Gość gość
a ty jesteś niby taka dorosła? jakoś nie wyobrażam sobie, żeby dojrzała emocjonalnie osoba stwarzała sobie takie sztuczne problemy jak rzekomo za mały obwód łydek i w dodatku robiła implanty zamiast kupić karnet na siłownię.. a pan Szczyt, to jest wg ciebie jakieś guru, że powinnam padać na kolana przed takim autorytetem i skoro on robi implanty mięśni, to już nie można skomentować idiotyzmu takiego zabiegu.. i ciekawe czy ty byś chciała faceta z implantami mięśni na klacie i bicepsie czy wolałabyś naturalnie wysportowanego. sorry, ale taki sflaczały pajac z protezami mięśni jest groteskowy i załosny, tak samo jak te wasze implanty łydek..

Gość Luiza2015
Wiesz gdyby to było takie proste po ulicach chodziły by same mięśniaki. Rozrost mięśni to w dużej mierze sprawa genetyczna. Mam znajomego co nic nie ćwiczy a wygląda jakby chodził na siłke, z koleżanką tak samo tylko na odwrót. Jak ktoś ma łydki patyki to niestety nie zrobi z nich kształtnych łydek. To tak jak z cyckami. Możesz mieć pretensje do kogoś z implantami cycek bo może ten ktoś powinien się roztyć zamiast powiekszać biust.

Gość gość
Zrozumie bogaty biednego lub najedzony głodnego ?

Gość gość
zatkało kakaŁo??

Gość gość
nie- to nie jest tak jak z cyckami- cóż za absurdalne porównanie. tkanki gruczołowej ani tłuszczowej sobie nie wypracujesz na siłowni- nie ma takiej możliwości w ogóle. a mięśnie może zbudować każdy. miauczenie o tym, że nie masz naturalnych predyspozycji jest śmieszne- wiesz, chudy rachityczny facet nigdy nie osiągnie wymiarów młodego Schwarzenegera, ale jednak i tak będzie wyglądał zupełnie inaczej niż przed "zrobieniem" się na siłowni. popatrz sobie na niektóre modelki czy niektóre anorektycznej figury aktorki- mają taki zarys mięśni na łydce, że można się anatomii uczyć na ich nogach.. ale jak grochem o ścianę- jak ktoś woli robić operację za grubą kasę, za parę lat ją powtarzać[bo przecież trzeba wymienić albo wyjąć], ryzykować powikłania i mieć w ciele jakąś otorbioną tkanką łączną protezę, zamiast wziąć się za siebie i poćwiczyć, to niech robi co uważa. aczkolwiek dla mnie jest niepojęte, że można chcieć operować coś co można ukształtować w naturalny sposób. lenistwo ekstremalne..