Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zastanawiam się co wybrać chodzi o sytuację na rynku pracy

Polecane posty

Gość gość

Szkoła czy Grupa inwalidzka? Szkoła daje pracodawcy możliwość niepłacenia składek Natomiast grupa inwalidzka w zależności 2 czy 3 daje albo jakieś ulgi albo dofinansowanie? Powiedzcie mi co lepsze, za co powinnam się brać, rzucić szkołę policealną i wyrabiać se grupę?

Gość gość
a ty już jesteś osobą która się kwalifikuje na grupę inwalidzką ? Szkoła na pewno nie zaszkodzi bo daje jakąś tam wiedzę ( zależy jeszcze jaka ) i powinna przynajmniej poszerzac horyzonty. Grupa inwalidzka w dzisiejszej RP może dac ci pracę w ochronie :D...ale nawet i w biurze. No chyba że jesteś upośledzony na umyśle wtedy większy kłopot ale skoro napisałeś tego posta to chyba nie tak źle.

Gość gość
Oto jakie mam problemy! 1. Wada wymowy 2. Problemy ze wzrokiem (-5,5) 3. Słabo słyszę na jedno ucho, poza tym problemy z gardłem, często spotykają mnie przeziębienia 4. Wypadek drogowy w wyniku czemu został lekko uszkodzony obojczyk, miednica 5. Jeszcze opinia od psychologa

Gość gość
Szkoła daje pracodawcy możliwość niepłacenia składek --- pracodawca zatrudnia na umowę więc musi płacić składki Natomiast grupa inwalidzka w zależności 2 czy 3 daje albo jakieś ulgi albo dofinansowanie? --- dofinansowanie z pfronu Powiedzcie mi co lepsze, za co powinnam się brać, rzucić szkołę policealną i wyrabiać se grupę? --- wyrabiaj grupę i ucz się

Gość gość
Pracodawca zatrudnia na umowę w związku z czym musi płacic składki ????????:D a co z umową o dzieło ? a co z całym rynkiem pracy dla osób do 26 roku zycia i ogłoszeniami gdzie wymagany jest status studenta ? Jak myślisz dlaczego ów status jest dla wielu pracodawców atrakcyjny ?

Gość gość
nie napisała na jaką umowę