Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joannnaa

Traktuje mnie jak dziecko

Polecane posty

Gość Joannnaa

Mam 24 , lata on 30, spotykamy się 9 miesięcy. Ostatnio zaproponował wspólne mieszkanie a ja nie wiem co robić Bo on jest trochę dziwny. Traktuje mnie jak dziecko. Wymienił mi ubrania na takie z obrazkami bluzki np albo białe z kołnierzykiem, w zeszłym tyg kupił mi koszule nocną z myszką Minie spódniczki plisowane itp. Kontroluje mnie na każdym kroku o 21 np dzwoni czy już jestem w łóżku bo jutro będę zmęczona Czy to jest normalne????

Gość gość
prowokacja?

Gość Joannnaa
nie

Gość gość
więc jest zakamuflowanym pedofilem tak naprawdę, lubi lolitki. Wiej lepiej.

Gość czym prędzej wiej
od niego. Co to znaczy, że wymienił Ci garderobę? Dziewczyno, dorosła jesteś!

Gość Joannnaa
No właśnie też tak zaczynam myśleć ale nie może mi się to w głowie pomiescić

Gość gość
Nie może mieć legalnie 14latki to wziął się za Ciebie;) i patrząc na Ciebie w tych ciuchach fantazjuje, że masz te 14.

Gość Joannnaa
to tak jakoś powoli się działo teraz jak zaproponował mieszkanie razem to zaczęłam wspominać i niektóre rzeczy wydają mi się dziwne

Gość Joannnaa
jeny myslisz że tak? jestem drobna mała prawie bez cycków jakoś nie miałam nigdy powodzenia u facetów i cieszyłam się jak go poznałam

Gość gość
a p**de kazał na łyso wygolic?

Gość gość
wygląda, ze twój facio ma nieciekawie pod kopułką i lubi dzieci. Ty mu się dobrze przyjrzyj lepiej. A na kompie nie ma filmików z dziećmi? Nie łazi po takich stronach? Bo każdy facet ogląda, kwestia tego jakie on ogląda? Oby nie z udziałem dzieci.

Gość Joannnaa
hmm w kompa mu nie zaglądałam nigdy i jakichś niepewnych zachowań w stosunku do dzieci też nie. Chociaż nie mamy kontaktu z dziećmi za bardzo. Ani u niego ani u mnie w rodzinie nie ma dzieci

Gość gość
Zgadzam się z twierdzeniem że przebieranki mogą być ciekawym urozmaiceniem i jak raz byś się przebrała za dziewczynkę i jemu by się to podobało, to chyba nic złego, lecz jeśli on by tkwił przy tym z uporem maniaka, to chyba coś już by było nie tak prawda? Musisz obserwować. A wiedz, że jak ktoś robi coś złego to też dobrze się z tym kryje. Miej to po prostu na uwadze. Może on ma niewinne fantazje.

Gość Joannnaa
Lubię go nawet chyba kocham, jest miły czuły opiekuńczy nie chciałabym go zostawiać. Chyba będę obserwować jak radzicie ale na razie powiem mu żeby zaczekać z zamieszkaniem Właśnie dzwonił żeby mi powiedzieć, że mam ubrać grubsze rajstopy bo wieje a mamy iść na spacer. I już nie wiem czy to troska czy dewiacja Chyba się za bardzo nakręciłam myślami