Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka2222

Czy warto kupić FEROMONY czy działają pytajnik

Polecane posty

Gość Agnieszka2222

a jeśli tak to jakie?

Gość mraauuu
ale musisz byc brzydka skoro pytasz o te feromony... :O normalnie to juz nie da sie poderwac faceta, co?

Gość Agnieszka2222
tak jestem brzydka, dlatego pytam. Czy warto kupować feromony, czy są skuteczne?

Gość Agnieszka2222
up

Gość gość
nie zostało naukowo dowiedzione działanie ludzkich feromonów na płeć przeciwną więc oferowanie takich preparatów przez handlowców to nic innego jak szukanie naiwnych

Gość gość
ja kupiłem i działały, ale takie droższe, z bazaru to nie warto

Gość gość
Słyszałam, żeby nie golić włosów łonowych, to feromony są bardziej wyczuwalne:P Poza tym każdy ma inne, skąd wiesz czy te "chemiczne" nie będą się "gryzły" z Twoimi;)?

Gość Agnieszka2222
to warto czy nie warto? jedna moja koleżanka miała i miała większe powodzenie, ale nie chce zdradzić nazwy tych feromonów :]

Gość Agnieszka2222
up

Gość gość
nareszcie rozumiem czemu słuzy reforma szkolnictwa. Niedouczone społeczeństwo jest o wiele bardziej podatne na manipulacje. sięgnij dziewczyno po naukową literaturę i-o ile zrozumiesz treść- dowiesz się czym sa feromony , jak działają i czy naukowcy opracowali feromony w formie perfum dla ludzi. Bo o ile wiem to nie ma czegoś takiego, nie ma , reszta to wymysły ciemniaków albo cwaniaków zerujących na takich niedouczonych jak nie przymierzając ty autorko.

Gość Agnieszka2222
ale np. moja koleżanka kupiła takie feromony i sama widzę, że ma większe wzięcie, faceci się za nią oglądają, a nie jest zbyt urodziwa i nic w sobie nie zmieniała, oprócz tego, że spryskuje się tymi feromonami.

Gość gość
jakaś chora bzdura i tyle. Może się ogladają bo ich prowokuje ubiorem albo zachowaniem. ale na pewno nie dlatego,że się czymś spryskuje co działa biologiczną naturę facetów w jakiś czarodziejski sposób.

Gość gość K
A są jakieś odstraszacze na facetów?

Gość gość
są :D . Pytania dotyczace ślubu :D

Gość gość
ja miałam feromony kupione, ale zauważyłam tylko, że psy do mnie przychodził i komary bardziej gryzł ;)

Gość gościówa 26
dobre z tymi psami :D

Gość pan zenon_
a może posmarować szyję i nadgarstki wydzieliną z pochwy? tam chyba też są feromony :

Gość gość K
Pytania dot. ślubu, to akurat mnie odstraszają. Ja bym chciała być nie zaczepiana na ulicy czy w sklepie. Nawet jak w dresie pomykam do sklepu, nie zrobiona, to i tak zazwyczaj się ktoś napatoczy i gada głupoty.

Gość pan zenon_
może wyglądasz na łatwą i dlatego? :)

Gość gość K
Pewnie, bo każda atrakcyjna brunetka z dużym cycem jest łatwa i się cieszy z zaczepek byle kogo, jak sudańskie murzyniątko z batona; jasne.

Gość gość
miał ktoś feromony btb?

Gość gość
fajna sprawa, kupilam jakiś czas temu, faceci twierdzą że jestem "piękna, śliczna, seksowna itp" co oczywiście jest nieprawdą. jednakże nie wiem czy jest to zasługa feromonów (npa, btb) czy poprostu zmiany nastawienia, pewności siebie. (naprawdę nie jestem ładna)

Gość martania99
Podbijam pytanie. Czy ktoś z Was stosował może Love & Desire? Ponoć są bardzo skuteczne i tak się zastanawiam czy sobie nie sprawić ... Myślicie, że zapach może mieć duży wpływ na mężczyzn ? ;) Mam na oku takiego jednego i szczerze to chciałabym zrobić na nim duże wrażenie..

Gość gość
Warto. Od kilku miesiecy zamawiam feromony zapachowe Love@ Desire w sklepie inetrnetowym www.erozkosz.pl maja tam bardzo dobre ceny a przesyłka przychodzi bardzo szybko polecam

Gość gość
Ja uważałam, że feromony to mit, ogólnie nie jestem zbyt piękna i nie miałam nigdy powodzenia. Faceci zawsze woleli moje kolezanki. Ale spróbowałam ostatnio feromonow dla kobiet z pherowin.pl i ...zmieniłam zdanie. O dziwo ja też zaczęłam wzbudzać zainteresowanie facetów, i co było dla mnie wcześniej niewyobrażalne, oni sami za mną latają. Aż czuję się trochę dziwnie.... w swoim wyglądzie nic nie zmieniałam, dalej uwazam że jestem brzydka, i sama nie wiem co Ci faceci we mnie teraz widzą.

Gość gość
Po skończonych badaniach można powiedzieć jedno: to niewątpliwie najlepsze feromony, jakie można było zrobić. Od jakiegoś czasu stosuje się je na Zachodzie, obecnie dopiero wchodzi do naszego kraju. Nasi zachodni sąsiedzi bardzo sobie go chwalą, określając mianem klasy Hi-tech – nic dziwnego, jeżeli tylko spojrzymy na to, z jaką intensywnością feromony działają obecnie na płeć przeciwną warto zastosować przed wejściem do klubu – dzięki temu masz pewność, że będziesz się dobrze bawić, bowiem każdy będzie chciał choć na chwilę się do Ciebie przytulić. Przydają się także na spotkaniach towarzyskich, randkach, po to by wzniecić w naszym stałym partnerze ogień pożądania https://www.youtube.com/watch?v=tYn4L2KnWts&ab_channel=Feromony.pl http://www.feromony.pl/pp/asfl03mjf893

Gość gość
Myślę, że warto kupić feromony, ponieważ działają one również na naszą podświadomość i dzięki temu nabieramy chociażby większej pewności siebie. Kupiłam ostatnio w http://sexshop112.pl/172-feromony firmy Pheromone Essence i uważam, że gra jest warta świeczki. Sam fakt, że mam na sobie feromony, które według wielu opinii ekspertów działają na płeć przeciwną, dodało mi sporo odwagi w relacjach z mężczyznami