Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dawna imprezowiczka

Facet przestał się do mnie odzywać kiedy dowiedzial się że mam dwuletniego synka

Polecane posty

Gość gość
"Zniknał mi gdzieś jego profil na facebooku, może skasował? Jestem załamana." x Potencjalny sponsor zrezygnował :D Trzeba szukać kolejnego.

widocznie nie był zainteresowany na serio. I dlaczego każdy obwinia autorke....dlaczego facet się nie zapytal? jakby się zapytal, to by wiedział. widocznie go to nie interesowalo. i to kasownaie się z fejsa, skypa itd....smiech na sali, ale takich wlasnie teraz mamy facetow, bo mężczyznanie można już prawie zadnego nazwac dorosły facet a zachowa się jak szczeniak, lepiej dla atorki ze ma go z glowy

Gość gość
weź długopis i kartkę ;p 1. Napisz imię osoby płci przeciwnej. 2. Który kolor najbardziej lubisz: czerwony, czarny, niebieski, zielony czy żółty? 3. Pierwsza litera twojego imienia? 4. Miesiąc urodzenia? 5. Który kolor bardziej lubisz czarny czy biały? 6. Imię osoby tej samej płci. 7. Ulubiony numer? ... 8. Wolisz jezioro czy morze? 9. Napisz życzenie (możliwe do spełnienia!). Skończone – zobacz poniżej: Odpowiedzi 1. Kochasz tę osobę. 2. Jeżeli wybrałaś /eś: Czerwony – twoje życie jest pełne miłości. Czarny – jesteś konserwatywna /y i agresywna /y. Zielony – twoja dusza jest zrelaksowana i jesteś osobą na luzie. Niebieski – jesteś spontaniczna /y i kochasz całusy i pieszczoty tych, których kochasz. Żółty- jesteś bardzo szczęśliwą osobą i udzielasz dobrych rad tym, którzy są w dołku. 3. Jeżeli pierwsza litera twojego imienia jest: A-K - masz w sobie dużo miłości, którą ofiarujesz bliskim i przyjaciołom. L-R - Próbujesz cieszyć się życiem na maxa a twoje życie uczuciowe wkrótce rozkwitnie. S-Z - lubisz pomagać innym a twoje przyszłe życie uczuciowe wygląda bardzo dobrze. 4. Jeśli urodziłaś /eś się w: Styczeń – Marzec Rok minie ci bardzo dobrze i odkryjesz, że zakochasz się w kimś zupełnie nie oczekiwanym. Kwiecień - czerwiec Twój związek (uczuciowy) jest bardzo silny, będzie trwał długo i pozostawi wspaniałe wspomnienia na zawsze. Lipiec- wrzesień Będziesz mieć wspaniały rok i doświadczysz dużą zmianę w życiu na lepsze. Październik – grudzień Twoje życie uczuciowe nie będzie zbyt wspaniałe, ale w końcu odnajdziesz swoją bratnią duszę. 5. Jeśli wybrałaś /eś Czarny: twoje życie obierze inny kierunek, co będzie dla ciebie bardzo korzystne i bardzo cię to ucieszy. Biały : Będziesz mieć przyjaciela, któremu można będzie całkowicie zaufać i zrobiłby dla ciebie wszystko, ale ty możesz sobie z tego nie zdawać sprawy. 6. Ta osoba jest twoim najlepszym przyjacielem. 7. To jest ilość twoich bliskich przyjaciół w twoim życiu. 8. Jeśli wybrałaś /eś: Jezioro: Jesteś lojalnym przyjacielem i kochanką /iem. Morze: Jesteś bardzo spontaniczna /y i lubisz zadowalać ludzi. 9. To życzenie spełni się tylko wtedy, gdy wstawisz ten test do 5 innych odp w ciągu jednej godziny. Wklej je do 10 innych komentarzy spełni się przed twoimi następnymi urodzinami

Gość gość
Nie no jasne! Przecież mógł zapytać! Kurczę takie oczywiste rozwiązanie... Najlepiej mieć cały kwestionariusz ;) To ona o czymś wiedziała, zataiła... ale fakt! Mógł ją przechytrzyć i się domyślić! Sam zapytać! Żałosna odpowiedź. Wątpię żeby ktokolwiek kasował konta... raczej to już część prowokacji bo naprawdę nikt nie zachowuje się w taki sposób.

dorosły facet się pyta wprost. wiadomo ze jak laska ma więcej niż 25 lat to prawdopodobieństwo ze ma dziecko jest duże. mnie się jakos od razu pytaja

Gość gość
Frajer k***a j****y! I tchórz!!!

Gość gość
No to może tak wyglądasz. Nikt, nigdy mnie nie zapytał o dziecko (ale i nie mam więc o co tu pytać ;d).

tez uważam ze zwykly tchórz....no ale żeby powiedzieć delikatnie o co chodzi, ze nie jest już zainteresowany, bo szuka bezdzietnej itd...to trzeba mieć klase, kulture osobista, a nie być zwykłym idiota. laska dużo nie stracila, to pewne

Gość stokrotka polna 89
Nie wiem, może żyjemy w innych światach. Może równoległych. Mam 24 lata i wśród koleżanek w wieku 20-28 lat tylko jedna nie jest z ojcem swego dziecka... Może w różnych kręgach się obracamy. Nie wyobrażam sobie takiego pytania na randce. Jak już mówiłam wcześniej - jest naprawdę mnóstwo tematów poruszanych na randkach, w których kochający rodzic może naturalnie wspomnieć o tym, że ma dziecko. O dziwo - szczerość może zapunktować. A jak ktoś się wycofa? Jego prawo, a chyba kochający rodzic chce znaleźć kogoś, kto nie zeświruje na samą wiadomość o dziecku - więc same plusy ;) I nikt nie czuje się oszukany.

ale jam 30 kilka i uważam ze to normalne, ze facet mnie zapyta i wcale się nie obrazam. Ja tez pytam, bo osobiście nigdy bym nie chciała faceta ze zobowiązaniami.

Gość gość
Kobieto , ja zostałam z dwojgiem dzieci , mąż zginął w w wypadku samochodowym , Wspaniały człowiek poznał moje serce , ...Dzieci są dorosłe , ja najszczęśliwszą kobietą w Polsce,

Gość gość
Każdy ma wady i zalety , trzeba swoje życie sugerować w sposób należyty,

Gość stokrotka polna 89
Będę się trzymała tego, że w wieku dwudziestu-kilku lat sytuacje "losowe" są marginalne. Po pierwsze coraz mniej osób świadomie decyduje się teraz na dziecko przed 28 rokiem życia. Po drugie raczej Ci ludzie są jakiś czas ze sobą. Po trzecie skoro mniejszość decyduje się na dzieci w tym wieku to niewielki jest odsetek tych, którzy zostali sami z dzieckiem w wyniku wypadku czy choroby. Wpadki... nie moje kręgi, znam dwie dziewczyny, które wpadły ale też trudno mi to nazwać wpadką bo świadomie korzystały z kiepskich zabezpieczeń. Były w długoletnich związkach i "wpadka" zamiast przerażać - cieszyła, bo ciężko się w dzisiejszych czasach na dziecko zdecydować. Wpadki zdarzają się raczej u nieodpowiedzialnych ludzi, z którymi ja od razu nie chciałabym mieć nic do czynienia. O ile w wieku trzydziestu paru lat rozumiem takie pytanie bo więcej czasu na komplikacje (choć naprawdę nie rozumiem po co pytać, bo jak ktoś nie jest w stanie sam o tym wspomnieć to jest gie wart - jak się można własnego dziecka wstydzić?) o tyle w wieku dwudziestu paru nie rozumiem ;)

Gość gość
Nie dość że fałszywa to jeszcze głupia :D

Gość gość
Eh zmeczona byłam wczoraj, źle ujęłam. Z sumieniem wartościowego człowieka gryzłoby się takie zachowanie jak tego chłopaka. A co do autorki, nie ma czego załować, teraz trzeba wyciągnąć wnioski, żeby czasem w przyszłości fajnego mężczyzny nie zrazić do siebie taką głupotą :)

Gość gość
weź długopis i kartkę ;p 1. Napisz imię osoby płci przeciwnej. 2. Który kolor najbardziej lubisz: czerwony, czarny, niebieski, zielony czy żółty? 3. Pierwsza litera twojego imienia? 4. Miesiąc urodzenia? 5. Który kolor bardziej lubisz czarny czy biały? 6. Imię osoby tej samej płci. 7. Ulubiony numer? ... 8. Wolisz jezioro czy morze? 9. Napisz życzenie (możliwe do spełnienia!). Skończone – zobacz poniżej: Odpowiedzi 1. Kochasz tę osobę. 2. Jeżeli wybrałaś /eś: Czerwony – twoje życie jest pełne miłości. Czarny – jesteś konserwatywna /y i agresywna /y. Zielony – twoja dusza jest zrelaksowana i jesteś osobą na luzie. Niebieski – jesteś spontaniczna /y i kochasz całusy i pieszczoty tych, których kochasz. Żółty- jesteś bardzo szczęśliwą osobą i udzielasz dobrych rad tym, którzy są w dołku. 3. Jeżeli pierwsza litera twojego imienia jest: A-K - masz w sobie dużo miłości, którą ofiarujesz bliskim i przyjaciołom. L-R - Próbujesz cieszyć się życiem na maxa a twoje życie uczuciowe wkrótce rozkwitnie. S-Z - lubisz pomagać innym a twoje przyszłe życie uczuciowe wygląda bardzo dobrze. 4. Jeśli urodziłaś /eś się w: Styczeń – Marzec Rok minie ci bardzo dobrze i odkryjesz, że zakochasz się w kimś zupełnie nie oczekiwanym. Kwiecień - czerwiec Twój związek (uczuciowy) jest bardzo silny, będzie trwał długo i pozostawi wspaniałe wspomnienia na zawsze. Lipiec- wrzesień Będziesz mieć wspaniały rok i doświadczysz dużą zmianę w życiu na lepsze. Październik – grudzień Twoje życie uczuciowe nie będzie zbyt wspaniałe, ale w końcu odnajdziesz swoją bratnią duszę. 5. Jeśli wybrałaś /eś Czarny: twoje życie obierze inny kierunek, co będzie dla ciebie bardzo korzystne i bardzo cię to ucieszy. Biały : Będziesz mieć przyjaciela, któremu można będzie całkowicie zaufać i zrobiłby dla ciebie wszystko, ale ty możesz sobie z tego nie zdawać sprawy. 6. Ta osoba jest twoim najlepszym przyjacielem. 7. To jest ilość twoich bliskich przyjaciół w twoim życiu. 8. Jeśli wybrałaś /eś: Jezioro: Jesteś lojalnym przyjacielem i kochanką /iem. Morze: Jesteś bardzo spontaniczna /y i lubisz zadowalać ludzi. 9. To życzenie spełni się tylko wtedy, gdy wstawisz ten test do 5 innych odp w ciągu jednej godziny. Wklej je do 10 innych komentarzy spełni się przed twoimi następnymi urodzinami

Gość gość
znaczy przytomny gość nie dał sobie pizzdom oczu zalepić

Gość Jogohula
Dnia 11.11.2013 o 16:16, Gość gość napisał:

TCHÓRZ, zgadzam się

No tak, bo trzeba  byc odwaznym by dac sie  babie doic, i do tego glupim by  utrzymywac Benkarcika. Ja bym nigdy Benkarta nie zaakceptowal i tyle, Odwaga nie ma tu nic do rzeczy

Dnia 11.11.2013 o 14:38, Gość gość napisał:

A moim zdaniem trafiłaś na tchórza, i tyle...

Co ty ...isz. Starasz sie wymusic swiadczenia na siebie i dziecko. Wlasnie trzeba nie miec ambicji, aby brac sie za samotne mamusie, Taka kobieta bedzie faceta traktowac  tylko jako portfel, a on nie dosc ze bedzie placl na nia, to jeszcze na BENKARTA, Sorry, samotne mamusie nie zasluguja na facetow bez wlasnych dzieci! Od...cie sie

Gość bbbbb

czemu tchorz, ja jak sie dowiem ze dzieciaty to rezygnuje, i niewazne czy powie na poczatku w srodku czy na koncu:) ja nie mam dzieci i chce takiego jak ja bo mam prawo