Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy teraz można pojechać do Egiptu

Polecane posty

Gość gość

Szukam wczasów w listopadzie i cenowo najlepiej wypada Egipt tylko mam obawy czy tam jest spokojnie.

Gość gość
W tym roku Egipt stanowczo nie i to jeszcze po sezonie,nuda panie. Ale z drugiej strony to gdzie się tak wygrzejesz o tej porze roku jak nie w Egipcie? Musisz sama zdecydować,no to Ci doradziłam, nie ma co!

Gość gość
Rozrywki nie potrzebuję tylko pogody ale nie jestem pewna czy jest tam spokojnie.Druga opcja to Hiszpańskie wyspy byłam raz w Grudniu było ok 22 stopni tylko strasznie wiało.

Gość gość
spokoju w tym regionie nie możesz oczekiwać na 100%,bo tego nikt nie przewidzi,ja pojechałam w czerwcu gdy był spokój a za 2 tyg wybuchła rewolucja, więc ryzyko i jeszcze raz ryzyko

Gość gość
qWszystkie biura sprzedają Egipt,to może jest już tam spokojnie.

Gość gość
To gdzie jechać ?żeby była w miarę była dobra pogoda i tak do 2,5 tyś za osobę wiadomo Tajlandia odpada.

Gość gość K
Kanary, albo Madera - ciepło, spokojnie, cywilizacja, po co dorabiać ciapatych.

Gość gość
Na Kanarach byłam i strasznie wiało,też pomyslałam o Maderze piękne widoki i ta cudowna zieleń tylko wyloty są z Warszawy a do niej mam 7 godzin jazdy autem i muszę rezerwować hotel i zapłacić parking to na 2 osoby dochodzi 600 zł.

Gość gość K
To jedź pociągiem, odpadnie hotel i parking. Kimniesz się podczas jazdy. Stacja SKL jest przy samym lotnisku.

Gość gość
Fakt lepsza opcja będzie pociągiem a kimnę się w samolocie szybciej dolecę jak zasnę ,muszę to przemyśleć i zobaczyć ile kosztuje pociąg z Krakowa do Warszawy i ile godzin się jedzie bo w pociągu to nudno.