Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chorob bostonska pilne pilne

Polecane posty

Gość gość
nikt jej nie miał 2 raz??

Gość gość
Mój syn właśnie przechodzi ja drugi raz! Na 100% miał poprzednio i teraz też Bostonke teraz przechodzi ja dużo gorzej czym jestem zaskoczona. Cała noc wył dosłownie że go bolą stopy już nie widziałam co robić ulgę dawały zimne okłady na stopy nie pomagał fenistil ani w kroplach ani w kremie nic.. Zobaczymy co przyniesie jutro na razie to koszmar.. Wkoło budzi na rękach i stopach lekko w okolicach intymnych ma pęcherzyki ale dopiero wychodzą bardzo placzliwy zero apetytu..

Gość gość
Jak to jest z tą chorobą moja 15miesieczna córeczka koniec września przechodzila wlasnie tą bostonkę. A od wczoraj ma dokładnie te same objawy te same krostki temp brak apetytu itd. Co robić??

Gość gość
Moze sie zarazila znow. Przy bostonce trzeba uwazac kilka tyg po chorobie, bo wirus caly czas wydala sie z kalem.

Gość gość
możliwe ale naprawdę staram się uważać na nią i w ogóle ale mój syn z przedszkola co chwilę coś przynosi na sobie bo jemu nigdy nic nie jest tylko moja córka właśnie wszystko łapie. ten wirus to nic fajnego dziecko się tylko męczy i drapie a lekarze dają gencjanę lub octenisept

Gość gość
córka znajomej przechodziła bostonkę 2 razy nas też dopadło, zaraziłam się od dzieci

Gość gość
Moje dzieci chorowały na nią w październiku 2016r. Lekarka powiedziała , że można kilka zachować na nią . Pytałam o to.