Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robert_24

Dlaczego kobiety lecą na efekciarzy i szpanerów

Polecane posty

Gość Robert_24

Wczoraj w klubie wśrod znajomych był koleś, który strasznie lubił się chwalić co on to nie zrobił. Wiecie, tatuaże, piercing i jak z********a na swoim ścigaczu, i jak skacze ze spadochronu, motolonia itp, że on potrzebuje adrenaliny do życia i że już wszystko robił i ma TYLU znajomych. Pomijając, to że nie wszystko musiało być prawdą, zastanawia mnie dlaczego wykształcone dziewczyny tak bardzo zachwycają się takimi rzeczami, pozerstwem? Dlaczego bycie skromnym, nawet jeśli ma się sporo fajnych doświadczeń nie popłaca? Tak troche przypomina mi to stroszenie się pawia. Duże kolorowe pióra i mały fiut. Dziewczyny co myślicie?

Gość gość
a dlaczego faceci lecą na pustaki, laski które chleją hektolitrami, puste solary i pozerki które spały z 10 kolesiami?

Gość Robert_24
bo mają cycki?

Gość wunderlih
odpowiedz jest prosta i dotyczy obu plci: bo to sa wiochmani/wiochmanki. ta zasrana kultura wiejska ciagnie sie pokoleniami.

Gość gość
bo przy takim facecie czuję się wyjątkowa.

Gość jak laska spala z 10 facetami
to obciach

Gość Robert_24
11.11.13 gość "bo przy takim facecie czuję się wyjątkowa." Mogę się mylić, ale wydaje mi się, że cierpisz na niską samoocenę, skoro chcesz się skąpać w cudzej chwale. Może w głębi ciebie tkwi niskie poczucie własnej wartości, które powoduje, że poszukujesz prestiżu nie przez zdobywanie własnych osiągnięć, a przez promowanie własnej osoby z czyimiś osiągnięciami...