Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kataszaa

prawdopodobieństwo ciąży

Polecane posty

Gość kataszaa

Cześć Dziewczyny, Zwracam się do Was o pomoc i wsparcie bo zaczynam panikować, że zaszłam w ciążę. Okres dostałam 1 listopada a do współżycia doszło 7 listopada. Mam nieregularny cykl, który się waha pomiędzy 25-30 dni dlatego ciężko mi stwierdzić, czy miałam wtedy dni płodne i mogło dojść do zapłodnienia. Oczywiście zabezpieczaliśmy się prezerwatywą, ale wiadomo, że pewne ryzyko zawsze istnieje. Czy jest jakieś prawdopodobieństwo, że wtedy mogłam mieć dni płodne? Bardzo się boję i już zaczynam wariować i dostrzegać u siebie jakieś urojone objawy, typu gęstszy śluz i częstsze oddawanie moczu co może być spowodowane stresem. Czekam na odpowiedzi :)

Gość gość
3 dni po stosunku nie ma żadnych objawów ciazy, miałaś wtedy najprawdopodobniej dni płodne, dodatkowo prezerwatywa, więc szanse na ciażę nikłe, nie jesteś gotowa na seks, więc sobie odpuśc narazie

Gość gość
haha 3 dni po a ona wie że jest w ciąży gratuluję

Gość kataszaa
Nie, pewnie że nie jestem. Wiem, że jak się boję ciąży to nie powinnam tego robić ale niestety tak wyszło i dlatego teraz panikuję.

Gość kataszaa
Nie wiem, że jestem w ciąży tylko się obawiam, jest różnica :D radzę czytać dokładnie posty, na które odpowiadasz

Gość gość
jak zwał tak zwał, uprawiasz seks ryzyko zajścia w ciąże trzeba mieć wkalkulowane

Gość gość
Prezerwatywa to dobra metoda zapobiegania ciąży.Nie piszesz że prezerwatywa pękła czy spadła wiec skąd wogóle przypuszczenie że jesteś w ciąży?Mam 32 lata,prowadzę aktywne życie seksualne,mam jedno dziecko poczęte świadomie.Wtedy stosunek był do końca bez zabezpieczeń.Zabezpieczam się jedynie prezerwatywą,współżyję bez względu na dzień cyklu.Wyluzuj,inaczej nie będziesz czerpać przyjemnośći z życia seksualnego.