Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego niektóre kobiety to takie suki i nie pozwalają dzieciom na kontakty z o

Polecane posty

Gość gość

Oboje z mężem jesteśmy z "odzysku". Mój mąż ma 9 letnia córke z poprzedniego małżeństwa. Było ok dopóki mąż nie zaczął spotykać się ze mną (był już po rozwodzie) i od kiedy ja się pojawiłam w jego życiu tamta kobieta robi wszystko by jej córka nie widywała się z własnym ojcem. Mieszkamy na drugim końcu Polski więc te kontakty i tak są ograniczone, ale mąż mógłby i chciał się spotykać z dzieckiem 2,3 razy w miesiącu, ale przez te kobiete widuje je raz na kilka miesięcy, bo stosuje takie sztuczki i zabiegi by do tych spotkań nie dochodziło. To jakiś absurd. Niech się mści na mnie, na nim, ale żeby na własnym dziecku?? Ja również mam córkę z poprzedniego małżeństwa i oboje z byłym mężem staramy się, by córka była z własnym ojcem jak najczęściej. 3 wekendy w miesiącu i większość ferii i wakacji. Nie rozumiem w ogóle postepowania tej kobiety.

Gość gość
Jestem z mężem już ponad dwa lata, a te dziewczynkę widziałam tylko raz w życiu. Planujemy własne dziecko i co? Rozumiem kontakty przyrodniego rodzeństwa też będą ograniczone do minimum. Z tego co mi mąż opowiada, to jego córka jest strasznie smutna i zazdrosna, że jej tatuś mieszka na co dzień z "obca" dziewczynką (moją córką), a z nią się prawie nie widuje.

Gość gość
rozwody konkubnaty dzieci na raty we łbach wam sie miesza a na tej patologii dzieci mają wyrastac na kogo ? ja sie pytam? bierzesz slub to bierz go aż do śmierci a nie,że mąż nie pierze skarpetek to bach, rozwód ! jakby mnie facet z dzieckiem zostawił to miałby pewność,że więcej go nie zobaczy :) dziecko to nie zabawka

Gość gość
musisz być mocno ograniczona umysłowo jesli uważasz, że rozwody są wyłącznie z takich powodów jak to, że mąż nie pierze skarpetek. dziecko lepiej się wychowa będąc oddzielnie, niezeli miałoby się być razem na siłę i np codziennie się kłócic i robić awantury.

Gość gość
a ona ułożyła sobie życie? albo jest zazdrosna że mu się udało albo nadal zła za rozstanie i prubuje mu szczęście zburzyć.

Gość gość
Z tego co mi wiadomo nie ma nikogo na stałe, tylko jakiś tam kochanków. Zastanawiam się co kieruje takimi kobietami? Tutaj jedna z nich się już wpisała w tym temacie. "miałby pewność, że dziecka więcej nie zobaczy". Przecież to dziecku robicie większą krzywdę. :o

Gość gość
"Z tego co mi mąż opowiada, to jego córka jest strasznie smutna i zazdrosna, że jej tatuś mieszka na co dzień z "obca" dziewczynką (moją córką), a z nią się prawie nie widuje." - normalna reakcja dziecka. jak urodzi sie to wasze dziecko to bedzie jeszcze wiekszy cios, bo tatus ma nowa coreczke, a ze mna sie nawet nie widuje -> tak mysli dziecko.

Gość gość
No, ale dlaczego jej matka jest taka uparta? Co kieruje takimi kobietami, ze krzywdzą własne dzieci? :o

Gość gość
a dlaczego niektorzy faceci nie kontaktuja sie z wlasnymi dziecmi bo znalezli sobie nowa milosc?JA ICH NAZYWAM SUKINSYNAMI,a kobiety z ktorymi sa niewiele lepiej.Jakby naprawde chcial ten twoj facet spotkania z dzieckiem to by to zalatwil ,ale to jest zwykly palant,a ty chcesz z nim dziecko.?On tak bardzo sie skarzy na byla zone,to niech tez powie co zrobil ,ze ona nie chce dawac mu dziecka,ale wy baby jestescie naiwne i glupie.