Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mamy doradzcie mam krople do

Polecane posty

Gość gość

inicjacji INHOL córka ma katarek 25 skończy 6 miesięcy czy mogę w pokoju postawić miseczke i wodę z 1-2 kroplami tego ?

Gość gość
miało być inicjacji t9 w telefonie :)

Gość gość
I N H A L A C J I

Gość cztery z plusem
Też ich używam tylko ze moi starsi. Postaw najlepiej w dzień ale nie przekraczaj dawki ilości kropli na raz (tam cos chyba do 5 jest) i obserwuj dziecko. Jakby się zaczynalo dusić kaszlec itd to weź do innego pokoju a tam wywietrz. Ja moich inhaluje normlanie inhalatorem tymi kroplami i widze efekt.

Gość gość
nie kaszle mała :-) zachowuje się jak zwykle mam też inhalator ale tam robię jej tylko sól a te krople dwie Dodałam do wody i zapaliłam podgrzewacze i para unosi się na pokój :-)

Gość cztery z plusem
spoko mi chodzilo o to zebyś obserwowala dziecko czy po tych kroplach nie kaszle bo mozna po nich dostać skurczu oskrzeli itd poczytaj ulotkę. Ale jak nic mu nie jest to znaczy ze jest ok. Jednak na noc bym ich nie stosowala mimo wszystko bo jak dziecko duszności dostanie a wy niezauwazycie bo będziecie spać? Lepiej na noc sobie darowac to podgrzewanie tylko wyinhalowac solą i podać coś do nowa (nie wiem od kiedy można otriwin ale przynosi dużą ulgę) ulożyć dziecko wysoko (włóż pod materac jakieś ksiazki albo segregator) mozesz go nasmarować czymś rozgrzewającym (sa rożne masci w aptekach do kupienia dla niemowlaków) piersi, plecki i stópki. A te kropelki mozesz dodać do wieczornej kąpieli zeby sobie jeszcze dziecko powdychało. Pod nos maść majerankowa- odrobinkę.

Gość gość
KATAR! jak czytam takie katarki to mnie krew zalewa.. jak w przedszkolu tutaj. Ma katarek i pewnie pije mleczko, co? A jak kupka?