Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Normalnie wyjde z siebie stane obok

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyna, która pracwała jakiś czas temu (krótko) z moim facetem, zawsze wywoływała u mnie negatywne emocje, bo zachowywała się, jakby szukała przygód. Nie wiem jakie były stosunki pomiędzy nią a moim facetem, bo mój facet wie, że jestem zazdrosna, i o wielu rzeczach woli mi nie mówić. Była cisza chyba z 2 miesiące, a wczoraj mi powiedział mój facet, że ona napisała do niego, że tęskni za fabryką w której pracowała. Dzisiaj sprawdziłam te wiadomości, i mam pewne watpliwości: " tesknie :( sniła mi sie dzisiaj fabryka, Ty, że pracowalismy, ja nie mialam fartucha i kaloszy to dales mi swoj fartuch i kalosze dla mnie ukradłeś komus i w ogole i pomyslalam ze strasznie mi brakuje :( " Czy ja wiem, czy tutaj chodzi o tęsknote za pracą? Nie chcę robić dzikich awantur, ale nie podoba mi się to :o

Gość gość
plus jest taki ze facet ci o tym powiedzial gdyby bylo cos miedzy nimi to zachowalby tego smsa w tajemnicy i bronil sie jak dziki zebys tego nie przeczytala trzymaj reke na pulsie ale wydaje mi sie ze facet jest niewinny

Gość gość
to wyglada na chorobliwą tękonotę za kaloszami

Gość gość
na twoim miejscu kazałabym chłopakowi zadzwonić do niej (na głośnomówiącym) i zapytać o co jej chodzi. niech to wyjaśni bo dalej będzie do niego pisać