Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zyciebeznadziei

kochane pomozcie to chyba klatwa

Polecane posty

Gość zyciebeznadziei

nie bede sie rozpisywac,w skrocie-cale zycie od najmlodszych lat jest zle.jak przydazy mi sie cos dobrego zaraz spotyka mnie cos zlego.jeszcze 2 lata temu myslalam ze wychodze na prosta,staralam sie myslec pozytywnie(takie to modne)i mowilam ze jest dobrze i co?nagle bum,stracilam WSZYSTKO,ale to wszystko bylam bliska samobojstwa.bo pare mies bylo dobrze wiec musialam zostac ukarana jak nie wiem za to ze bylo dobrze.od zawsze-jak spotka mnie cos dobrego-potem dzieje sie cos strzasznego i to trace!i nie piszcie ze przywoluje to myslami-bo jakis czas myslalma ze jest dobrze (wg zasady sily przyciagania)i co?zaplacilam straszliwa cene za to ze chwile bylo dobrze.prosze niech ktos cos doradzi,ja juz naprawde uwierze i zrobie wszystko zeby to jakos odwrocic,bo jestem na dnie

Gość zyciebeznadziei
prosze nikt mi nic nie poradzi

Gość gość
żadna klątwa, takie po prostu jest życie

Gość gość
Otóż to - samo życie. Równie dobrze możesz myśleć, że dobre chwile to nagroda za te złe, ale to jest bez sensu.

Gość amidek butsu
Zadaj pytanie wyroczni I ching🖐️

Gość gość
sa modlitwy do jezusa o zdiecie klatwy

Gość gość
Cyganka ,ale stara i znająca się na klątwach może ją zdjąć .

Gość gość
matko jakbym czytała o sobie. Ja mam ciągle pod górkę. teraz mam światełko w tunelu bo pracę dostałam ale nie mogłam byc długo szczęśliwa i dostałam kolejnego kopa:(( Nigdy nie ma dobrze, jaK tylko wychodzi słonce to po stokroc od razu zachodzi

Gość gość
teraz dokoncze, mam nerwicę , depresje i arytmię, siedzęw domu, chodzę jak za karę do pracy i pewnie długo w niej nie popracuję bo sił mi brakuje

Gość gość
a skąd jestes?

Gość zyciebeznadziei
i co ja mam robic?

Gość zyciebeznadziei
ja?jestem z malopolski

Gość gość
Wpisz sobie w Googlach: " Szeptuchy z Podlasia pomogą na wszystko" - poczytaj sobie zwłaszcza o nijakiej Pani Eugenii z Opaki Dużej. Słyszałam że ta Pani zdejmuje klątwy i uroki, za swoje usługi bierze po 20 zł... dużo ludzi tam jeżdzi z różnymi życiowymi problemami - może warto spróbować... tyle tylko że to trochę daleko od Ciebie, bo ta miejscowośc Opaka Duża w woj. podlaskim jest...

Gość gość
Oj wiele osób tak czuje. Ja też nieraz mam wrażenie że ktoś na mnie jakiś urok rzucił

Gość zyciebeznadziei
nawet nie slyszlam o takiej miejscowosci,nie ma szans zeby tam pojechac nie mam nawet samochodu