Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to ciaza

Polecane posty

Gość gość
Tak to ciąża :) gratuluję !

Gość gość
oczywiscie,ze tak :) gratulacje!

Gość gość
si,si,si :) to ciąża. cieszysz się?:) wyczekana?

Gość gość
The nawojka czy jak Ci tam...zamknij dziub jak Ci się nudzi..idź piernicz głupoty w innym tamacie

Gość gość
jeszcze jestem w szoku ;) to byl tylko jeden jedyny seks w tym cyklu i juz sie udalo .... pierwszy cykl, jedna szansa i jest boje sie troche czy nie poronie, czy bedzie zdrowe i czym dam sobie rade .....

Gość gość
zawsze się znajdzie jakaś menda osoba pyta,czy to ciaza,bo moze pierwsyz raz w zyciu test robi i oczekuje potwierdzenia..a Ci wyskocza z jakims AIDS..porazka to forum.. p.s. tak to ciąża.powodzenia i gratulacje.

Gość gość
tjenawojka pytanie nie jest głupie.. ludzie zazwyczaj w takim temacie oczekują potwierdzenia,bo wlasnie jak pisala wyzej autorka są w szoku..i ciesza się,chca miec pewnosc,ze widza upragnione 2 kreski.

Gość złotaróżabezkolców
Kochana każdy się boi o swoje dziecko,czy poroni,czy zdrowe itp. dbaj o siebie,bierz folik i witaminy jakie zleci lekarz,wszystko bedzie dobrze. powodzenia :)

Gość gość
nawojka..ja to samo miałam ! Też zrobiłam test i dobrze wiedziałam, co znaczą dwie kreski..ale weszłam na to forum i o to samo pytałam, bo byłam w szoku i nie dowierzałam...więc zamknij się i jak Ci nie pasuje ten temat to idź pisz gdzie indziej

Gość gość
kupilam juz dzis prenatal musze osobno brac folik ? w tych co mam jest duzo kwasu foliowego

Gość gość
Autorko, a ile masz lat ?

Gość gość
Ja z początku brałam kwas foliowy i magnez, ale potem kupiłam właśnie prenetal dla kobiet w ciąży oczywiście i tylko to biore :)

Gość złotaróżabezkolców
myślę,że nie musisz. pogadaj z lekarzem.ja akurat starałam się 2 miesiace :] i brałam sam folik od początku starań i lekarz nic mi juz nie kazał brać. mysle,ze jak te witaminy,o ktorych wspomnialas zawierają kwas foliowy,to nie ma potrzeby dodatkowo brać. No,ale najlepiej się skonsultować z lekarzem.

Gość gość
Poczucia humoru ? To miał być żart z tym aids ? To ja Ci współczuje takiego POCZUCIA HUMORU...pff to nie jest temat do żartów..

Gość gość
THENAWOJKA widocznie twoje poczucie humoru jets denne,skoro nikt się nie zaśmiał z twojego widocznie very dowcipnego żartu ;-)

Gość gość
31lat i rozumiem,ze pierwsza ciąża? no to super,że od razu się udało bez problemów.Powodzonka i gratulacje.

Gość gość
tak pierwsza ciaza

Gość Dewiza
Staram się o dzidziusia już bardzo długo. Ten cykl był naprawdę "starający się:-)"....Jestem tydzień przed miesiączką. W sobotę robiłam test i wyszedł negatywny:-(. Byłam pewna,że się udało. W połowie cyklu dostałam plamienia potem po siedmiu dniach znowu. I cisza. Aż do wczoraj. Znow coś ze mnie leci. Ciemna,brązowa.:-(. Tak jakby początki miesiączki. Ale mam regularne i to na pewno o przynajmniej 5 dni za wcześnie. Piersi bolą niemiłosiernie od 10-ciu dni.jestem załamana. Wizytę mam dopiero na 18-stego.

Gość gość
hallo

Gość gość
Nikt i tak nie odpisze.