Gość gość Napisano Listopad 11, 2013 Ja pochodzę z domu gdzie od zawsze były pieniądze, jakby ktoś próbował mi zrobić jakąś krzywdę to od razu miałam wsparcie rodziców. Najpierw gdy narzekały na mnie nauczycielki - to zawsze przeszłam z klasy do klasy w końcu moi rodzice mieli pieniądze, to wszystko było w podstawówce, gimnazjum i liceum. Podobnie na studiach jak chcieli mnie wyrzucić to rodzice interweniowali i zostałam. Ojciec dał mi pracę w swojej firmie, jestem tam dyrektorem mimo tego że pracownicy nie traktują mnie poważnie. No i w sumie teraz bez żadnego większego wysiłku zostałam panią Magister. Potem urodziłam syna i tutaj jest jedna sprawa której moim rodzicom nie udało się załatwić, zostałam sama z dzieckiem, w sumie to oni za mnie zdecydowali żebym została sama niż z facetem który czatuje tylko na moje pieniądze. Teraz poznałam wspaniałego mężczyznę, stary o 15 lat, nie może mieć własnych dzieci i zaproponował mi małżeństwo. Nie kocham go ale wiem że będę miała przy nim stabilizację i mogę zawsze na niego liczyć. Przyjełam jego oświadczyny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach